Liga 1

Mihai Stoica se retrage de pe Facebook » Mesajul managerului general după victoria cu FC Voluntari

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a anunțat că se va retrage o perioadă din viață publică și nu va mai posta pe rețelele sociale.

Oficialul roș-albaștrilor a anunțat că pe perioada postului Paștelui, care a început pe 7 martie și se termină pe 23 aprilie, nu va mai posta niciun mesaj pe rețelele de socializare. 

Iertare celor cărora le-am greșit! Post cu folos duhovnicesc tuturor. P.S. Iertare și pentru că voi reapărea pe rețele după Sfintele Paști”, a fost mesajul lui Mihai Stoica. 

Decizia lui Mihai Stoica nu este una luată în premieră, managerul procedând la fel și în peridoada Crăciunului și a Revelionului. 

Mihai Stoica a luat calea Bisericii

În ultimul timp Mihai Stoica a devenit tot mai apropiat de Biserică, lucrul acesta întâmplându-se mai ales după ce fiica sa, Teodora, s-a confruntat cu probleme de sănătate majore.

Și Gigi Becali, unul dintre cei mai credincioși oameni din fotbal, a remarcat schimbarea lui Mihai Stoica.

„Meme e un om schimbat la 180 de grade. Meme e un alt Meme. Merge la biserică, se împărtășește, face lucruri frumoase. Atât i-am zis. Singura cale e Hristos. Vrei să rezolvi toate problemele? 

Hristos i-a rezolvat în 3 luni problemele, nu într-un an cum voia el. I-a rezolvat problemele cu fata lui, dar dacă ți-a rezolvat problemele mai repede, acum trebuie să fii și tu cu ochii și cu urechile pentru Hristos”, spunea Becali anul trecut.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.