Liga 1

Calificarea în play-off, decisă de o gafă de arbitraj din ultimul minut!? Verdictul lui Crăciunescu, după Botoșani - FC Argeș

+34 Foto
FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și s-a calificat în play-off. Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu susține că moldovenii trebuiau să beneficieze de o lovitură de pedeapsă în ultimul minut!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2022

FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și s-a calificat in-extremis în play-off. Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu susține că moldovenii trebuiau să beneficieze de o lovitură de pedeapsă în ultimul minut!

  • În play-off vor participa: CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova, FC Voluntari, Farul și FC Argeș. 

În finalul partidei, FC Botoșani a alergat în zadar după un egal care-i aducea calificarea în play-off. Chiar în ultimul minut al întâlnirii, gazdele au solicitat un penalty.

FC Botoșani, penalty neacordat în ultimul minut cu FC Argeș!?

Ce s-a întâmplat? Mihai Roman II a încercat să pătrundă în partea dreaptă a careului piteștenilor. Când atacantul lui Croitoru se pregătea să-l depășească pe Latovlevici, fundașul stânga a plasat piciorul drept în fața lui Roman și și-a împiedicat astfel adversarul să avanseze (foto).

„Centralul” întâlnirii, Radu Petrescu, a lăsat jocul să continue, moment în care fanii de pe „Municipal” au început să strige: „Hoții, hoții!”.

Verdictul specialistului? Penalty! „Latovlevici îl împiedică pe Roman. Lasă piciorul în spate, e fault. Oricum, la acest meci trebuia delegat un arbitru FIFA (n.r. Petrescu este arbitru FIFA din 2021)”, a spus Ion Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

După o decizie de arbitraj se pierde un play-off, se pierd bani, se pot pierde transferuri. Noi avem nevoie să jucăm în play-off, să vindem jucători, să supraviețuim. Nu avem VAR, poate cu VAR se acorda penalty și eram noi fericiți la final
Mihai Roman II, atacant FC Botoșani

Ion Crăciunescu a mai găsit un penalty nedat pentru FC Botoșani

În minutul 19, la 0-0, Ion Crăciunescu spune că moldovenii meritau un alt penalty.

La un corner al Botoșaniului, Turda câștigă duelul aerian cu Șeroni, dar se folosește de ambele brațe pentru a-l împiedica pe stoperul moldovenilor să sară.

Se aruncă cu ambele mâini peste adversar, e penalty”, a declarat Ion Crăciunescu pentru sursa citată.

Clasament Liga 1

Cele mai tari imagini din FC Botoșani - FC Argeș

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.