Liga 1

Jucătorii i-au întrerupt interviul lui Prepeliță » Descătușat după ce a dus FC Argeș în play-off: „Îi iubesc pe contestatari”

+34 Foto
Andrei Prepeliță, după FC Botoșani - FC Argeș 1-2 // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2022

Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul lui FC Argeș, a reacționat după victoria de la Botoșani, 2-1, care i-a calificat pe piteșteni în play-off-ul Ligii 1. 

„Am reușit o performanță foarte mare pentru club, nu știu exact pe ce loc suntem, dar să intri în play-off în al doilea an de la promovare nu e puțin lucru. Le mulțumesc băieților, persoanelor care au fost lângă mine și au avut încredere în mine.

Ne bucurăm cu toții, am avut și momente în care am suferit, dar băieții au avut caracter și au întors rezultatul. Vrem să arătăm că suntem o echipă bună, să ne continuăm parcursul și să ajungem în finala Cupei României”, a spus antrenorul de la FC Argeș, care a fost întrerupt de o parte dintre jucătorii săi. 

Aceștia au mers peste antrenorul lor la interviu, l-au udat și au strigat „Argeșul” și „Bravo, Prepe!”.

Andrei Prepeliță, după FC Botoșani - FC Argeș: „Îi iubesc pe contestatari”

Întrebat despre contestatari - Prepeliță a fost vizat de un banner al suporterilor la meciul cu CS Mioveni: „Harry Potter de Pitești, fotbalul cât îl mai păcălești?” -, antrenorul a spus: 

„Îi iubesc pe toți. Nu am pus la suflet, am jucat la un nivel înalt și am avut presiune la viața mea. Nu a fost nicio problemă, am luat bannerul, e o amintire”. 

Am fost lângă jucători, corect cu ei întotdeauna. Le-am spus că dacă au valoare și că împreună putem reuși această performanță.

Suntem un grup frumos, ne bucurăm în seara asta și mâine, apoi dăm drumul la treabă. Mâine probabil vor avea liber, apoi ne vom întâlni. Ne recuperăm pentru meciul următor.

- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.