Liga Campionilor

Învinsă pe Anfield, Liverpool merge în sferturile Ligii! Alexis Sanchez a îngropat-o pe Inter

+14 Foto
Liverpool a pierdut cu Inter Milano, scor 0-1, în returul optimilor de finală din Liga Campioniilor. În prima manșă, „cormoranii” s-au impus cu 2-0 și merg astfel în „sferturi”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 March 2022

Liverpool a pierdut cu Inter, scor 0-1, în returul optimilor de finală din Liga Campioniilor. În prima manșă, „cormoranii” s-au impus cu 2-0 în Italia și merg astfel în „sferturi”.

Liverpool, în „sferturile” Champions League

Liverpool a ratat prima ocazie mare a partidei, când Matip a zguduit bara transversală cu o lovitură de cap trimisă din interiorul careului (31). 

Fanii italienilor au tresărit întâia oară înainte de pauză. Calhanoglu a executat cu pământul o lovitură liberă din lateral dreapta, numai că Alisson a răspuns cu un reflex excelent (41). 

De la extaz la agonie, așa a trăit Inter momentul culminant al returului din Albion. 

Matip trimite direct la adversar, nerazzurrii recuperează în jumătatea „cormoranilor”, iar Lautaro Martinez semnează un golazo de la 18 metri (62)! Câteva zeci de secunde mai târziu însă, Alexis Sanchez vede al doilea cartonaș galben și e trimis la vestiare.

490 de zileau trecut de la ultimul gol reușit de Martinez în Champions League (v. Real Madrid în noiembrie 2020)

În superioritate numerică, Liverpool a jucat economicos și a reușit s-o țină departe pe Inter de buturile lui Alisson.

FINAL. Liverpool - Inter 0-1, 2-1 la general

Liverpool - Inter. Echipele de start

Liverpool: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Matip, Virgil van Dijk, Andy Robertson - Thiago, Fabinho, Jones - Mohamed Salah, Jota, Sadio Mane
Antrenor: Jurgen Klopp

Inter: Samir Handanovic - Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni - Denzel Dumfries, Arturo Vidal, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Ivan Perisic - Sanchez, Lautaro Martinez
Antrenor: Simone Inzaghi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.