Stiri extrasport

Lineker a izbucnit după ce a văzut justificările ministrului de externe al Rusiei pentru războiul din Ucraina: „F**k off!”

Serghei Lavrov // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2022

Fostul internațional englez Gary Lineker (61 de ani) nu a „gustat” explicația lui Serghei Lavrov (71 de ani), ministrul de externe al Rusiei, cu privire la războiul din Ucraina.

Încercând să justifice invazia declanșată în urmă cu 12 zile și soldată cu numeroase victime umane și daune materiale, ministrul de externe din Rusia a declarat că „scopul operațiunii militare speciale este să oprească orice război care ar putea avea loc pe teritoriul ucrainean sau care ar putea începe acolo”.

Gary Lineker reacționează dur în urma declarațiilor lui Serghei Lavrov

Declarațiile, preluate de contul ambasadei Rusiei în Regatul Unit, l-au enervat pe fostul fotbalist Gary Lineker, care a postat un mesaj scurt și acid pe contul personal de Twitter: „Fuck off!”

Cu câteva ore în urmă, Lineker distribuise pe contul său un reportaj despre cum familii de civili din orașul regional Irpin au fost atacate de militarii ruși. Trei membri ai unei familii, inclusiv copii, au fost uciși.

„Cruzime de neînțeles. Cum poate fi cineva atât de diabolic încât să provoace așa ceva semenilor săi?”, a scris fostul atacant de la Leicester, Everton, Barcelona și Tottenham.

Mai multe știri despre invazia din Ucraina: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.