Tenis

INDIAN WELLS. Simona Halep, pe aceeași parte de tablou cu Sorana Cîrstea și Emma Răducanu

Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 martie 2022

Miercuri, 9 martie, va începe turneul WTA de la Indian Wells, de categorie 1000, iar organizatorii au efectuat azi tragerea la sorți.

  • Competiția se va termina pe 20 martie, iar meciurile vor fi televizate de DigiSport 2

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA), Sorana Cîrstea (31 de ani, 27 WTA) , Gabriela Ruse (24 de ani, 57 WTA) și Irina Begu (31 de ani, 72 WTA) sunt cele patru românce care se află pe tablou.

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Emma Răducanu sunt pe aceeași parte de tablou la Indian Wells

Halep și Cîrstea sunt capi de serie la turneul de la Indian Wells și vor juca direct în turul doi. De partea cealaltă, Gabriela Ruse o va întâlni pe Kristina Kucova (31 de ani, 77 WTA), iar Begu va juca împotriva cehoaicei Katerina Siniakova (25 de ani, 55 WTA).

În turul secund, Halep va întâlni învingătoarea meciului Ekaterina Alexandrova - Elvina Kalieva, iar Sorana Cîrstea se va duela cu Ajla Tomljanovic sau Hailey Baptiste. 

Simona și Sorana sunt pe aceeași parte de tablou și s-ar putea duela în turul optimile competiției. Tot pe aceeași parte de tablou se află și Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA). Jucătoarea cu tată român și mamă din China ar putea juca împotriva Simonei sau Soranei în sferturi.

În partea superioară a tabloului se mai află jucătoare importante, precum Barbora Krejcikova (2 WTA), Karolina Pliskova (8 WTA), Iga Swiatek (4 WTA), Elina Svitolina (18 WTA) sau Garbine Muguruza (9 WTA).

Cum arată tabloul de la Indian Wells

Simona Halep și Sorana Cîrstea sunt vecine de clasament 

Sorana Cîrstea a pierdut sâmbăta trecută în semifinalele de la Lyon, după o dispută aprigă contra Daianei Yastremska, 6-7 (5), 6-4, 4-6, înfruntare întinsă pe 2 ore și 31 de minute. Săptămâna bună din Franța o ajută pe româncă să facă un salt de trei poziții în clasamentul mondial făcut public astăzi, de pe 30 pe 27. Sorana are 1.775 puncte în clasamentul WTA, în timp ce Simona Halep are 1.832 și e pe 26.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.