Liga 1

Poveste amuzantă cu Mutu, spusă de colegul de cameră: „Băi Marcele, nu pot, că uite cum scârțâie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 martie 2022

Fostul fotbalist Marcel Abăluță (51 de ani) a fost invitat azi la GSP LIVE, unde a vorbit despre fostul său coleg de la FC Argeș, Adrian Mutu. 

Fost junior la Steaua și jucător la echipe precum Petrolul și FC Argeș, de Marcel Abăluță se leagă debutul „Briliantului” în prima ligă, pe 15 martie 1997, într-un meci cu Oțelul, terminat 0-0.

VIDEO Poveste cu Mutu de la începutul carierei la FC Argeș: „Marcele, ce scârțâie patul ăsta”

>

La GSP Live, secundul lui Vintilă la FCSB a povestit o întâmplare amuzantă cu Adrian Mutu, colegul său de cameră.

„Țin minte că el era coleg de cameră cu mine, Crivac și Mihai Drăguș. Aveam 3 paturi și o canapea, iar Adi, care era copil, dormea pe acea canapea.  Acea canapea scârțâia într-un fel... El, noaptea, se mai întorcea de pe o parte pe alta. 

Nu putea să doarmă doar într-o poziție. Iar noi strigam «Băi, mai încet. Nu putem dormi!». Făcea patul ăla... El zicea «Băi, Marcele, nu pot, că uite cum scârțâie». Avea tupeu, dar în sensul bun. Ca fotbalist, nu pot spun că era nesimțit”, a declarat Marcel Abăluță la GSP LIVE.

Adrian Mutu (43 de ani), în prezent antrenor la Rapid, a jucat la FC Argeș până în ianuarie 200, când a plecat la Dinamo. După 6 luni s-a transferat la Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.