Liga 1

Prima mutare din era „Mutu” » Rapid a bătut palma cu un preparator fizic italian

Italianul Roberto Berruero, alături de Adrian Mutu / Sursă foto: Facebook@Rapid1923

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 martie 2022

Italianul Roberto Berruero (45 de ani) este noul preparator fizic al celor de la Rapid, mutarea realizându-se la solicitarea lui Adrian Mutu, noul tehnician al giuleștenilor.

Preparatorul fizic italian este unul dintre colaboratorii de încredere ai lui Adrian Mutu. Cei doi au lucrat și la naționala U21 a României, dar și la FCU Craiova 1948. De-a lungul timpului, Roberto Berruero a mai lucrat la Sportul Studențesc, Academia Hagi, FC Vaslui, FC Viitorul, Al-Wahda FC, România U21 și FCU Craiova 1948.

Berruero a fost extrem de apreciat în perioada în care a lucrat la clubul lui Gică Hagi, jucătorii „Regelui” fiind lăudați mai mereu în acea perioadă că stau excelent fizic și că au o posesie superioară adversarilor.

Mutu, susținut de Ovidiu Herea

Contestat de mulți rapidiști în ultimele zile, Adrian Mutu, care a debutat cu victorie la Rapid, are parte de susținerea unui fost jucător din Giulești, Ovidiu Herea

Ovidiu Herea, în prezent la Metaloglobus, în Liga a 2-a, cred că instalarea „Briliantului” pe banca Rapidului este una de bun augur.

„Era nevoie de un șoc la echipă, aveau o perioadă lungă fără victorie. Am văzut că mulți oameni îl contestă pe Adi pentru trecutul lui dinamovist. Eu îmi amintesc că a jucat acolo doar vreo șase luni, nu îl consider dinamovist. Mai mult, în istoria Rapidului, cele mai mari performanțe le-am avut cu antrenori care jucaseră pentru Dinamo. E un lucru bun, o schimbare de bun augur și sper ca Mutu să demonstreze că poate fi un mare antrenor”, a spus Herea,

VIDEO Adrian Mutu: „Acest club are un spirit unic!”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.