Campionate

„Ce sunt 3 miliarde?” » Ghanezul care vrea să o cumpere pe Chelsea și-a exprimat prima dorință: „Vreau jucătorul lui Real Madrid!”

Bernard Antwi Boasiako // foto: captură YouTube

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 martie 2022

Bernard Antwi Boasiako, om de afaceri și politican ghanez, a făcut o ofertă pentru a cumpăra clubul londonez Chelsea, pe care Roman Abramovich a decis să-l cedeze în urma invaziei Rusiei în Ucraina.

Continuă să se ivească persoane interesate să cumpere clubul Chelsea, în ciuda prețului uriaș cerut de Abramovich în schimbul echipei cu două Ligi ale Campionilor în palmares: 3 milioane de lire sterline.

Omul de afaceri ghanez Bernard Antwi Boasiako, care cochetează și cu politica, fiind președintele partidului New Patriotic în regiunea Ashanti, se vede capabil să preia clubul londonez din mâinile lui Roman Abramovich.

Omul de afaceri ghanez care vrea să cumpere clubul Chelsea: „Ce sunt 3 miliarde?”

Boasiako, cunoscut ca președintele Wontumi, nu e speriat de suma cerută de oligarhul rus: „Vreau să cumpăr clubul Chelsea. Sunt un om de afaceri, mă ocup cu mineritul aurului și îmi permit să plătesc atât. Ce sunt 3 miliarde?

Potrivit Pulse, omul de afaceri și-a dezvăluit principala țintă pe care ar avea-o ca proprietar al lui Chelsea: „Unul dintre primii jucători pe care i-aș aduce ar fi brazilianul Vinicius Junior”.

Sursa citată scrie că Bernard Antwi Boasiako deține o companie minieră, o stație radio și una de televiziune în orașul Kumasi.

Prima ofertă trimisă către Chelsea 

Diario AS scrie că omul de afaceri a prezentat oferta oficială făcută pentru a cumpăra clubul londonez. Antwi Boasiako a oferit 3,1 miliarde de dolari, echivalentul a aproximativ 2,36 miliarde de lire sterline. În scrisoarea expediată de reprezentații omului de afaceri ghanez, este menționat că „echipa mea legală și sfătuitorii mei sunt pregătiți să intre la negocieri. Vă așteptăm răspunsul”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.