Liga 2

Mobilizare generală pentru meciul decisiv al ultimei etape din Liga 2: „Așteptăm toți suporterii!”

FOTO: Imago-Images

Articol de Ionel Luţan  —  miercuri, 09 martie 2022

Cel mai așteptat meci al ultimei etape a sezonului regular din Liga 2 este cel dintre FC Buzău și Concordia Chiajna, programat sâmbătă, de la ora 14:00. 

  • Petrolul, U Cluj, Hermannstadt și CSA Steaua sunt deja calificate în play-off-ul din Liga 2
  • Pentru ultimele două locuri luptă Concordia, FC Buzău, Csikszereda și Unirea Slobozia.

Cum Liga 1 a avut un meci de care pe care în ultima rundă, FC Botoșani - FC Argeș, scor 1-2, așa va fi și în liga secundă. FC Buzău (locul 6, 32 de puncte) primește vizita celor de la Concordia (locul 5, 33 de puncte). 

Buzoienii sunt obligați să câștige pentru a nu sta la mâna rezultatului dintre Csikszereda și FC Brașov. Ilfovenii se mulțumesc și cu un rezultat de egalitate.

FC Buzău - Concordia Chiajna, cu porțile deschise

Pentru a avea un suport adecvat și în tribune, în noile condiții, organizatorii au anunțat că intrarea la jocul de sâmbătă, ora 14:00, este liberă. 

„Așteptăm suporterii buzoieni la stadion pentru a ne ajuta în căutarea unei victorii importante pentru noi toți. Am arătat pe tot parcursul campionatului că alcătuim o formație puternică, cu pretenții, și vrem să încheiem sezonul regular cu un rezultat apreciat”, a precizat Marin Mitran, managerul formației pregătite de Cristian Pustai.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.