Liga 1

A venit nota de plată pentru Steliano Filip, după eliminarea din partida cu CFR

Steliano Filip

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 March 2022

Steliano Filip (27 de ani) și-a primit pedeapsa după ce a fost eliminat în ultima partidă a sezonului regulat, în înfrângerea suferită de Dinamo, scor 1-4, în deplasarea de pe terenul campioanei CFR Cluj.

Jucătorul dinamovist a văzut primul cartonaș galben în minutul 39 al întâlnirii, iar în minutele adiționale ale primei reprize, după ce i-a dat un cot în gură lui Bordeianu, a fost avertizat pentru a doua oară și astfel eliminat de centralul Iulian Călin.

Steliano Filip și-a primit pedeapsa după eliminarea cu CFR

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat sancțiunile după ultima etapă a sezonului regulat, iar Steliano Filip nu a scăpat după incidentele de la finalul săptămânii trecute.

Fotbalistul lui Dinamo a fost suspendat cu o etapă după eliminarea din partida de la Cluj. În plus, acesta a primit și o penalitate în valoare de 740 lei.

FC CFR 1907 Cluj vs. Dinamo 1948 SA - Eliminare Filip Steliano - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei

9 cartonașe roșiia acumulat Steliano Filip în carieră

VIDEO Dumitru Dragomir despre situația lui Steliano Filip: „Trebuie înțeles acest băiat. A avut și mari probleme”

>

Citește alte știri despre Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.