Liga 1

De partea cui e Mihai Stoica în disputa dintre Rednic și Steliano Filip: „Și la Real Madrid se întâmplă asta”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, îi dă dreptate lui Steliano Filip (27 de ani) în „disputa alimentară” avută cu Mircea Rednic (59 de ani). / FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 March 2022

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, îi dă dreptate lui Steliano Filip (27 de ani) în „disputa alimentară” avută cu Mircea Rednic (59 de ani).

Marți, Rednic a povestit apoi un episod neștiut din mandatul lui la Dinamo, care ar fi avut loc după înfrângerea de la Gaz Metan, 1-2: „În autocar, în parcare, 3 sferturi din echipă mânca hamburger. Filip, bucătar-șef”.

Fundașul stânga a oferit o replică promptă, a explicată că burgerii erau primiți cadou din partea brazilianului Eric și că nu au avut nicio legătură cu eșecul lui Dinamo. Mihai Stoica a tras o concluzie după schimbul de replici dintre cei doi. 

Mihai Stoica, de partea lui Steliano Filip în disputa cu Mircea Rednic

„Şi la Real Madrid se întâmplă. Ştiu asta. Pizza, hamburger se mănâncă şi pe acolo. Se beau sucuri acidulate. Nu există să nu se întâmple asta. De ce i s-a părut în neregulă lui Rednic? Îţi spun eu. Pentru că atunci când nu ai rezultate şi nu pot să îndrepți atenţia spre altceva, apelezi la așa ceva. 

Repet, se mănâncă hamburgeri după meciuri, aşa se face peste tot, și prin Anglia. Acum chiar să îl faci pe Steliano ţap ispăşitor... Eu îl cunosc şi este cu băiat cu bun simţ”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

E mult spus că am comandat burgeri. Eric, care e din Mediaș, și-a deschis un restaurant și s-a gândit să ne ofere după meci niște burgeri, din partea lui. I-am întrebat pe băieți dacă vor, să nu trimită degeaba și să îi aruncăm. Din cauza asta am pierdut noi la Mediaș?! Că am mâncat burgeri după meci?
- Steliano Filip

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Rapid - Dinamo, debutul „câinilor” în play-out

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.