Liga Campionilor

IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”

+21 Foto
Leonardo și Al Khelaifi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 martie 2022

Mauricio Pochettino (50 de ani), antrenorul lui PSG, a reclamat un fault la golul de 1-1 din meciul cu Real Madrid, câștigat de spanioli cu 3-1.

Condusă din minutul 39, Real Madrid a revenit în joc în minutul 61, prin Karim Benzema. Incomodat de atacantul francez, Donnarumma, portarul Parisului, a greșit pasa către Achraf Hakimi. Balonul a ajuns la Vinicius, care i-a pasat lui Benzema, iar atacantul francez nu a iertat.

În momentul pasei către Hakimi, portarul italian a fost jenat de Benzema. Între cei doi a existat un contact la nivelul șoldurilor. Aparent, și la nivelul picioarelor. Totuși, faza a curs, iar arbitrii din camera VAR nu au intervenit. A fost momentul care a readus-o pe Real în joc.

Pochettino a „tunat” după Real Madrid - PSG: „Ce rușine!”. Al Khelaifi a făcut scandal! 

După meci, la zona mixtă, Mauricio Pochettino a criticat dur decizia „centralului” olandez Danny Makkelie de a nu dicta fault la intervenția lui Benzema. Potrivit Diario AS, antrenorul lui PSG a „tunat”: „Ce rușine! A fost fault la Donnarumma. Nu e posibil să nu vorbim despre această greșeală grosolană. Nu este posibil ca așa ceva să se întâmple în 2022”.

Pe un ton mai calm, Pochettino a adăugat: „Nu e vorba de o greșeală, pentru că este un fault clar. Am văzut faza de 30-40 de ori, din toate unghiurile. Micile detalii contează, iar VAR nu a văzut un fault decisiv. Este un factor determinant, care a influențat starea echipelor și a stadionului. Am controlat jocul și ocaziile”.

Șeful lui PSG și-a pierdut cumpătul, susțin spaniolii

„Șeful lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a ieșit din lojă țipând. A mers la vestiare pentru a căuta arbitrii, a lovit uși, scaune, iar toată scena a fost foarte neplăcută”, informează spaniolii de la Movistar Plus. „A agresat arbitrii și a fost nevoie de intervenția poliției”, au completat jurnaliștii iberici de la COPE.

Omul de afaceri a amenințat și un angajat al lui Real Madrid, care-l filma: „Te omor!”, au anunțat cei de la „El Larguero”. Cameramanul respectiv înregistra imagini pentru un episod al serialului „Inside Real Madrid” când a fost surprins de apariția lui Al Khelaifi.

E fault la Donnarumma la faza primului gol. E clar, a fost o eroare. Nu căutăm scuze, trebuie să găsim soluții cât mai curând.

- Leonardo, director PSG, pentru Canal+

+21 Foto
Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages

Ce au declarat Karim Benzema și Carlo Ancelotti după Real Madrid - PSG

Victoria este pentru fani, a fost dificil la început, dar acum sărbătorim calificarea. Am dat totul până la final. Meciurile din Champions League sunt dificile, celor de la PSG le place să aibă mingea. În a doua repriză am avut putere mentală și am revenit în meci. 

Nu a fost o greșeală a lui Donnarumma, a fost vorba de presiunea pusă de toată echipa. Cu presiune, cu fiecare jucător la locul său și alături de fani putem bate orice echipă.

- Karim Benzema

Am câștigat un meci extrem de dificil, care s-a complicat și mai mult după golul lui Mbappe. Suporterii ne-au împins de la spate și noi le-am răspuns. Această seară a fost excepțională! La 1-1 s-a schimbat complet atmosfera pe stadion. Ultima jumătate de oră de meci a fost spectaculoasă. 

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.