Liga Campionilor

PSG, făcută praf de presa franceză: „PSG nu e un club, ci un circ” + „Umilință mai mare decât cu Barcelona”

Lionel Messi/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 March 2022

PSG a fost eliminată de Real Madrid din „optimile” Ligii Campionilor, 2-3 la general, după ce francezii au câștigat meciul tur cu 1-0 și au dominat partida retur timp de 60 de minute. Madrilenii au revenit însă prin superstarul Benzema, care a marcat 3 goluri și i-a calificat pe „albi” în sferturile de finală.

Căderea din final a lui PSG a fost taxată dur de presa din Hexagon, singurul jucător lăudat fiind Kylian Mbappe, marcatorul ambelor goluri pariziene din „dubla” cu Real Madrid.

PSG, făcută praf în presa franceză

„PSG nu este un club, ci un circ. Ei transferă în ciuda oricărei logici. Cumpără jucători tineri, bătrâni, accidentați. Se varsă milioane de euro degeaba. PSG a devenit, într-adevăr, cel mai detestat club printre fanii fotbalului. Suporterii lor se vor îndepărta treptat. Singura vedetă a acestei echipe este Mbappe”, au scris cei de la RMC Sport

Fostul internațional francez, Emmanuel Petit, consideră că eliminarea împotriva lui Real Madrid este mai umilitoare pentru PSG decât înfrângerea cu 1-6 în fața Barcelonei, din 2017. Atunci, francezii au câștigat cu 4-0 manșa tur, acasă, dar au fost spulberați pe Camp Nou.

„Credeam că acești jucători au trecut la nivelul următor, că au căpătat personalitate. Este un mare eșec profesional pentru ei. Este mai rău decât înfrângerea cu Barcelona. Sunt foarte nervos”, a spus Petit pentru RMC Sport.

„Irațional”, au scris cei de la L'Equipe despre Lionel Messi, care a ajuns la 9 meciuri consecutive fără gol în poarta lui Real Madrid.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.