Liga 1

Poveste colosală cu Claudiu Răducanu: „A fugit prin pădure, spre Spania! A crezut că nu-l lasă Steaua să plece”

Claudiu Răducanu // foto: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 martie 2022

Adrian Pitu (46 de ani), fost coleg cu Claudiu Răducanu (45) la Steaua, a povestit la GSP Live o întâmplare haioasă care l-a avut în prim-plan pe fostul atacant.

În 2004, Claudiu Răducanu era disperat să plece la Espanyol. Pentru a-și vedea dorința împlinită, a recurs la un gest extrem: a fugit, prin pădure, din cantonamentul Stelei de la cabana Forban, din Predeal, destinată pregătirii steliștilor.

Poveste colosală cu Claudiu Răducanu: „A fugit prin pădure, cu două genți, spre Spania”

>

„Eram la Forban. Polițaiul ne dăduse 15 kilometri alergare, de la Forban până jos, la Predeal. Alergam până jos și înapoi, 15 kilometri. Înnebuneai! Am ajuns, am făcut duș, iar Claudiu nu mai era la masă.

Fugise prin pădure, prin zăpadă, cu două genți. Erau urși pe acolo! A fugit în Spania. Putea să zică, i-ar fi trimis o mașină, dar el a crezut că nu îl lasă. Râdeam și noi”, a spus Pitu la GSP Live.

Claudiu Răducanu a ajuns la Espanyol în ianuarie 2004. După doar jumătate de an, spaniolii l-au cedat la Arminia Bielefeld, în Germania, de unde a revenit la echipa catalană în iulie 2005. După doar o lună, a fost cedat gratis la FC Vaslui.

3 goluriîn 11 meciuri a înscris Răducanu la Espanyol

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.