Liga 1

Rednic, luat peste picior în direct la TV: „Tocmai ați aruncat «bomba»!”

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, l-a ironizat pe Mircea Rednic: „Filip a făcut transferuri mai bune decât el!”. „Puriul” a fost demis de Mureșan la finalul anului trecut.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 March 2022

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, l-a ironizat pe Mircea Rednic: „Filip a făcut transferuri mai bune decât el!”. „Puriul” a fost demis de Mureșan la finalul anului trecut.

Iuliu Mureșan: „Filip a făcut transferuri mai bune decât Rednic”

Întrebat despre declarațiile făcute de fostul antrenor al lui Dinamo, Iuliu Mureșan a răspuns în direct la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1: „Ca să glumim, transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât transferurile lui Rednic. Eu i-am adus pe Torje, Matei și alți jucători, fotbaliști buni, care sunt titulari. Dacă Rednic spune că i-a adus Filip, e problema lui”.

Prezent în studio, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a savurat momentul: „Tocmai ați aruncat «bomba»” .

„Nu știu dacă Filip a luat și comision, trebuie să-l întrebați pe el”, a continuat „Muri” într-o notă ironică. 

La Dinamo, antrenorii au fost schimbați pentru că n-au avut rezultate, de-asta a fost înlocuit și Rednic
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo

Mircea Rednic: „Am antrenat jucători aduși de Mureșan și Filip” / Steliano Filip: „N-am făcut niciodată transferuri la Dinamo”

Ce a declarat Rednic: „Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Și știu ce spun! (...) Filip l-a adus pe prietenul lui, Țîră, pe Matei, pe Nica”.

Cum a răspuns Filip: „Eu nu fac transferuri și nu am făcut niciodată transferuri la Dinamo. Să îi luăm pe rând. Costi Nica era la echipă de prin martie, făcea antrenamente cu noi. Nu am avut nicio treabă. Gabi Torje este prietenul meu și era la Timișoara. Avea discuții cu mai multe echipe din Liga 1. I-am zis: «Piticule, s-ar putea să se ridice interdicția la transferuri, poate vii să ne ajuți». Era o situație grea atunci. Asta a fost toată discuția. Doar l-am întrebat dacă ar putea să ne ajute. I-am spus domnului Mureșan că Gabi Torje e aproape să semneze cu altă formație și asta a fost tot. Cosmin Matei avea oferte din alte campionate. El e dinamovist. I-am zis «Cosmine, hai să ne ajuți». Mâine-poimâine o să aud că am avut și vreun comision”.

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo în decembrie 2021. Printre motivele invocate de conducători s-a numărat și relația proastă pe care o avea cu vestiarul, iar „capul răutăților” era considerat Steliano Filip.

Tot ce trebuie să știi înaintea derby-ului Rapid - Dinamo:

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.