Liga 1

Un fost campion cu Dinamo îi ia apărarea lui Mircea Rednic: „A fost o greșeală că a fost înlăturat” + nu îi vede bine pe „câini” la baraj

Mircea Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 martie 2022

Cristi Pulhac (37 de ani), campion cu Dinamo în 2002 și 2007, a analizat situația de la Dinamo înaintea primului meci din play-out, derby-ul cu Rapid.

„Câinii” se află pe locul 14 cu 9 puncte, la 8 puncte în spatele celor de la FCU Craiova, prima echipă aflată deasupra locurilor de baraj.

Pulhac este de părere că strategia lui Iuliu Mureșan și a lui Răzvan Zăvăleanu a fost una greșită, totul pornind de la demiterea lui Mircea Rednic. De asemenea, fostul fundaș se teme de posibilul baraj pe care alb-roșii l-ar avea de jucat.

Cristi Pulhac: „Eu cred că a fost o greșeală că Mircea Rednic a fost înlăturat”

„Dinamo e în situația asta de vreo doi ani. Nu mă așteptam la o pantă ascendentă. Acum un an s-a salvat din cauza pandemiei. Oamenii de la club trebuiau să facă un plan mai bun pentru a nu se repeta situația asta. Înțeleg că nu au bani de transferuri, dar am auzit că sunt jucători de la Dinamo plătiți și cu 6000-8000 de euro. 

E un lucru îmbucurător că s-a implicat DDB, dar ceea ce nu înțeleg eu este de ce Iuliu Mureșan, Zăvăleanu și DDB nu găsesc un numitor comun. Lotul nu e cel mai rău. S-au schimbat nu mai știu câți antrenori, iar jucătorii sunt cam aceeași. Situația e chiar mai grea. Ajungem să rulăm toți antrenorii din Liga 1. 

Eu cred că a fost o greșeală că Mircea Rednic a fost înlăturat. Toată lumea i-a dat în cap din cauza transferurilor, nu a jocului. Echipa juca. Acum, sincer, câți bani să iei din comisioane la Dinamo?”, a declarat Cristi Pulhac potrivit Realitatea Sportivă.

Pe mine mă sperie barajul. Mă sperie foarte tare. Sunte echipe din Liga a 2-a care investesc: U Cluj, Hermannstadt și Petrolul. Aș prefera ca U Cluj să promoveze direct
- Cristi Pulhac, ex-Dinamo

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Rapid - Dinamo

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.