Conference League

Ciocnire violentă între ultrașii lui Olympique Marseille și cei ai lui FC Basel » Poliția a intervenit cu gaze lacrimogene!

Foto: Captura TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 martie 2022

Ultrașii lui Olympique Marseille și cei ai lui FC Basel au avut o ciocnire violentă în jurul Stade Velodrome, înaintea duelului din optimile de finală ale UEFA Conference League.

În ciuda unei mobilizări serioase a forțelor de ordine, între suporterii celor două echipe a izbucnit o altercație violentă, care s-a lăsat cu urmări serioase. Potrivit RMC, poliția a confirmat că s-au efectuat arestări, fără a se preciza însă numărul acestora. Mai mult, doi polițiști au fost răniți.

Ultrașii lui Olympique Marseille și cei ai lui FC Basel, altercație violentă înaintea duelului de pe Velodrome

În jur de 700 de suporteri elvețieni au ajuns la stadion în jurul orei 19. A urmat o ciocnire violentă cu fanii echipei locale. Au fost aruncate și mai multe fumigene și petarde. A fost necesară o intervenție în forță a poliției. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină cu gaze lacrimogene, pentru a putea calma situația.

Ultrașii lui OM nu sunt la prima abatere de felul acesta în actuala ediție a cupelor europene. Clubul a fost deja sancționat după incidentele de pe 30 septembrie, când meciul cu Galatasaray din Europa League a fost întrerupt preț de câteva minute din cauza petardelor și fumigenelor aruncate de fanii săi. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.