Liga 1

Gluma rasistă a lui Gheorghe Dinică a produs tensiune la Steaua: „Falemi a râs, dar nu a mai vorbit o lună cu noi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 martie 2022

Adrian Pitu, fost mijlocaș ofensiv la Steaua, a vorbit la GSP Live despre un moment mai tensionat cu marele actor Gheorghe Dinică și fostul coleg al lui Pitu, Nana Falemi. 

165 de meciuri și 19 goluri are Adrian Pitu în Liga 1 pentru Farul, Sportul, Dinamo, Rocar, Universitatea Craiova, Oțelul, FCM Bacău, Steaua și FC Național. Și o grămadă de povești, care mai de care. Iată una dintre ele despre Falemi, fostul mijlocaș defensiv de culoare de la Steaua. 

Gluma cu tentă rasistă a lui Gheorghe Dinică: „Falemi a răs, dar nu a mai vorbit cu noi o lună”

„Falemi era foarte serios, rigid. Făcea acasă cu mingea să ne arate nouă că știe cu varza. A spart toate bibelourile prin casă. Venea la antrenamente să jongleze și-l luam: „Pleacă, bă, de aici!”. 

După 8-1 la Timișoara, ne-am întâlnit în recepția hotelului Intercontinental cu Gheorghe Dinică, Beligan și Marin Moraru. Jucau «Take, Ianche și Cadâr» la Timișoara. Dinică vorbea cu toată lumea. I-am zis la caterincă: «Maestre, îl punem și pe Falemi într-un film?». El zice: «Nu, nu se mai fac filme alb-negru». Falemi a râs, dar o lună nu a mai vorbit cu noi. Se făcea caterincă la greu”, a declarat Adrian Pitu la GSP Live. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.