Liga Campionilor

O legendă a lui Real Madrid i-a făcut praf pe cei de la PSG: „Un singur jucător de la ei ar fi titular la Madrid”

Michel (58 ani), fostul mare mijlocaș al lui Real Madrid, i-a criticat într-un mod dur pe fotbaliștii celor de la PSG, după ce clubul parizian a fost învins, scor 3-1, pe Santiago Bernabeu și a fost eliminat din Liga Campionilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 martie 2022

Michel (58 ani), fostul mare mijlocaș al lui Real Madrid, i-a criticat într-un mod dur pe fotbaliștii celor de la PSG, după ce clubul parizian a fost învins, scor 3-1, pe „Santiago Bernabeu” și a fost eliminat din Liga Campionilor.

La pauza meciului retur cu Real Madrid, PSG conducea cu scorul de 2-0 la general, însă ibericii au reușit să revină spectaculos în repriza secundă, grație unui Benzema foarte inspirat. 

Michel, atac dur la fotbaliștii lui PSG după meciul cu Real Madrid

Fostul mare jucător al Realului e de părere că lotul parizian nu este unul chiar atât de valoros cum s-ar crede. Mai mult decât atât, madrilenul consideră că doar Kylian Mbappe ar intra în primul „11” al lui Carlo Ancelotti. 

Neymar nu a scăpat de critici. Michel crede că brazilianul reprezintă o problemă pentru PSG.

„Un singur jucător de la ei ar fi titular la Madrid: Mbappe. Restul nu ar juca în primul «11» la Real. Cu tot respectul pentru ceilalți, dar mă uit la Neymar, de exemplu. Are 30 de ani și nu îmi dau seama cu ce ajută el această echipă. 

La Barcelona a jucat foarte bine, a ajutat și naționala Braziliei, dar la PSG nu e așa. După ce a plecat de la Barcelona nu a mai arătat niciodată același nivel.

PSG e mai mult o expoziție decât o echipă de fotbal. Nu aș spune că a fost o partidă legendară, nu trebuie să faci mare lucru ca să învingi PSG-ul. Nu am avut vreo emoție că Real Madrid ar putea pierde calificarea”, a declarat Michel pentru presa spaniolă.

16 trofeea cucerit Michel cu Real Madrid, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului madrilen

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.