Formula 1

Pompierii au intervenit pe Circuitul de la Sakhir » Monopostul Williams al lui Nicholas Latifi a luat foc și a explodat în timpul sesiunii de teste din Bahrain

Foto: Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 March 2022

Monopostul pilotului canadian de la Williams, Nicholas Latifi (26 de ani), a luat foc în timpul sesiunii de teste din Bahrain.

Cauza incendiului a fost supraîncălzirea frânelor care a făcut ca partea din spate a mașinii să fie cuprinsă de flăcări. Latifi a ieșit imediat din mașină și chiar a luat un extinctor pentru a-i ajuta pe pompieri să stingă flăcările ce au cuprins monopostul. La scurt timp a avut loc și o explozie.

Monopostul lui Latifi, cuprins de flăcări

Sesiunea a fost întreruptă de steagul roșu, iar incendiul a fost stins după câteva minute. Sunt șanse minime ca Latifi să revină pe circuit astăzi, din pricina daunelor provocate asupra monopostului. Colegul său, Alex Albon, a declarat că speră ca explozia să fie a unuia dintre pneuri și astfel daunele să fie minime.

Ulterior, Williams a reacționat pe Twitter: „În urma unui incendiu asupra mașinii lui Nicholas, echipa va evalua daunele și va încerca să înțeleagă cauza problemei înainte de a continua cu orice fel de rulare a mașinii”.

Imagine din momentul exploziei // Foto: Getty Images

Citește și alte știri din Formula 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.