Liga 1

Au ieșit scântei la primul antrenament condus de Dusan Uhrin jr la Dinamo! Ce i-a îndârjit pe fotbaliști

Dusan Uhrin (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 March 2022

A fost scandal la primul antrenament condus de Dusan Uhrin jr. la Dinamo. Surse GSP au dezvăluit că în timpul jocului 11 contra 11 au ieșit scântei, iar câțiva jucători s-ar fi încăierat.

Spiritele ar fi fost calmate de intervenția team-managerului Florin Răducioiu și a altor membri din staff, care i-au despărțit pe fotbaliștii recalcitranți.

Uhrin a cerut determinare totală la antrenamentul lui Dinamo

Antrenorul ceh de 54 de ani a împărțit lotul în două echipe care s-au „duelat” timp de trei reprize pe teren normal. Uhrin le-a cerut jucătorilor determinare, implicare și ambiție, ca și cum ar fi fost un meci oficial, potrivit digisport.ro.

Contactat de GSP.ro, administratorul special Iuliu Mureșan a spus că nu a aflat despre incidentul respectiv, iar Florin Răducioiu nu a dorit să comenteze.

Antrenorul ceh debutează duminică, cu Rapid

Chemat de fanii-acționari DDB să salveze din nou Dinamo de la retrogradare, Dusan Uhrin jr. debutează duminică, la Mioveni, cu Rapid, în cel de-al treilea mandat pe banca alb-roșiilor.

Tehnicianul ceh a recunoscut că misiunea sa va fi mult mai dificilă decât anul trecut. Și atunci, Uhrin a fost chemat pentru a salva echipa de la retrogradare, scenariu care se repetă după un sezon. Rugămințile suporterilor au cântărit decisiv în decizia cehului, care mai spune că se simte legat sentimental de Dinamo.

„Am revenit pentru că am fost chemat să ajut. Îmi place Dinamo și de asta m-am întors. Am ceva pentru această echipă, păstrează un loc important în inima mea. Trebuie să aflu situația exactă a clubului. Îmi place România. Am avut de rezolvat unele probleme personale, apoi am decis să revin.

Am revenit pentru fani. Am fost contactat aseară, urma să ne întâlnim astăzi pentru a discuta concret. Vom începe discuțiile cu adevărat în această seară. După ce semnez contractul, va trebui să discut cu jucătorii.

Oricum, va fi mult mai dificil decât anul trecut. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri, dar întâi trebuie să-i văd pe jucători pe terenul de antrenament.Vedem ce se va întâmpla în seara aceasta. Cine știe, poate mă întorc la Praga (râde). E mai bine să discutăm mâine dimineață", a spus Dusan Uhrin, în dialogul purtat cu jurnaliștii în aeroport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.