Liga 1

Săpunaru, enervat la conferința de presă: „Dacă nici Rapid - Dinamo nu mai e derby, atunci ce meci e?” + Obiectivul anunțat de fundaș

Cristi Săpunaru (37 ani) a prefațat duelul de foc din play-out dintre Rapid și Dinamo, meci programat duminică seară, de la ora 20:30

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 martie 2022

Cristi Săpunaru (37 ani) a prefațat duelul de foc din play-out dintre Rapid și Dinamo, meci programat duminică seară, de la ora 20:30.

Prezent la conferința de presă premergătoare meciului, fundașul rapidist a declarat că se așteaptă la un meci spectaculos, pe măsura așteptărilor, luând în considerare importanța jocului pentru ambele echipe.

Cristi Săpunaru, enervat la conferința de presă dinainte de Rapid - Dinamo

Întrebat fiind dacă meciul de duminică mai poate fi considerat derby, având în vedere că duelul se desfășoară în play-out, fotbalistul în vârstă de 37 ani a fost foarte direct.

„Dacă nici Rapid - Dinamo nu mai e derby, atunci ce meci mai e? Normal că este, o să vedeți pe teren dacă e derby sau nu”, a spus Săpunaru.

Săpunaru, despre obiectivul Rapidului

În ceea ce privește obiectivul clubului din Giulești, fundașul a declarat că locul 1 în play-out este ținta clubului, însă a recunoscut în același timp că misiunea nu va fi una ușoară.

„Rapid este o echipă de play-off, nu de play-out. Avem un lot valoros, obiectivul nostru este primul loc, dar nu se știe niciodată. Se poate întâmpla orice, dacă nu vom fi atenți și nu vom fi răi la meciuri, vom avea de suferit”, a explicat Săpunaru.

Săpunaru, despre lipsa fanilor la derby-ul dintre Rapid și Dinamo

Meciul de duminică va avea loc la Mioveni, fără spectatori, ca urmare a sancțiunii primite de Rapid acum două săptămâni, fapt care îl supără pe omul din apărarea giuleștenilor.

„E urât să joci un derby fără spectatori, mai ales la Mioveni, dar nu depind de mine chestiunile astea. Nu eu am suspendat suporterii. Până la urmă sunt oameni care vor să vină să vadă, oameni care au și ei frustrărilor lor de zi cu zi. 

Cred că ăsta e spectacolul, când mai aruncă și ei o petardă. Ați văzut la meciul cu Dinamo (n.r. - din sezonul regulat) ce frumos a fost. Nu încurajez lucrurile astea, dar ăștia sunt spectatorii.

>

Ctește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.