Liga 1

Scouter din Italia: „Noul Vlahovic este în România”

Atanas Trică (foto: Cristi Preda)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 martie 2022

Atanas Trică (17 ani), nepotul marelui Ilie Balaci, și-a făcut apariția în echipa mare a Universității Craiova, iar evoluția avută în tricoul alb-albaștrilor l-a adus în atenția unui scouter italian.

Acesta a făcut o comparație uriașă, asemănându-l pe puștiul de doar 17 ani al oltenilor cu atacantul lui Juventus, Dusan Vlahovic. 

Atanas Trică, Vlahovic din România

Atacantul de la Universitatea Craiova a făcut pasul la prima echipă a clubului în primăvara lui 2021, în ultima etapă a sezonului regulat, antrenorul de atunci, grecul Marinos Ouzounidis, introducându-l pe teren în minutul 88 al confruntării cu Academica Clinceni. 

În cea de-a doua apariție în alb-albastru, Atanas a și reușit primul său gol în Liga 1. Acesta și-a trecut numele pe lista marcatorilor în victoria categorică din deplasarea de la Dinamo, scor 6-1.

Stefano Piro, scouter italian afiliat Federației de Fotbal de la Roma, a scris în raportul publicat în ediția tipărită a cotidianului Tuttosport despre Atanas Trică, folosindu-se de o comparație uriașă: „Noul Vlahovic este în România. Atenție la Atanas Trică, atacantul Universității Craiova născut în 2004”.

La doar 17 ani, Atanas are 1.91 metri, cu un centimetru mai mult decât Vlahovic, jucătorul cumpărat de Juventus în această iarnă. 

3prezențe are Atanas Trică în actualul sezon în tricoul Craiovei

VIDEO EXCLUSIV Gustavo își face planuri serioase pentru play-off: „Dacă luăm titlul, nu doar Craiova se oprește, ci în întreaga Românie o să fie o nebunie!”

>

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.