Campionate

Marca: Mbappe a luat decizia finală! Unde va juca din vară: „Fără îndoială”

+21 Foto
Kylian Mbappe, în Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 martie 2022

Kylian Mbappe (23 de ani) a fost cel mai bun jucător de la PSG în returul „optimilor” Champions League cu Real Madrid, 3-1 pentru spanioli (3-2 la general). Vineri, Marca anunță inevitabilul: francezul va juca pentru Real din vară!

Conform publicației spaniole, cele două zile petrecute de Mbappe la Madrid au clarificat totul. Atacantul s-a simțit ca acasă și a realizat, la fel ca familia lui, că schimbarea PSG - Real Madrid e cea potrivită.

Kylian Mbappe la Real Madrid: „Nici o urmă de îndoială”

„Nu mai e nici o urmă de îndoială”, notează jurnaliștii spanioli. „Și-a dat seama că banii nu înseamnă totul și că fericirea poate fi găsită și fără a fi cea mai bogată persoană de pe planetă”, continuă Marca.

Un gol validat, două anulate și o teroare constantă semănată în apărarea Realului la fiecare acțiune în banda stângă. Cam așa a decurs evoluția francezului de miercuri seară, soldată însă cu o eliminare.

Mbappe, după Real Madrid - PSG: „Am eșuat”

„E un moment dificil. Liga Campionilor a fost un obiectiv mare pentru noi, dar am eșuat. Sezonul nu s-a încheiat și orice s-ar întâmpla vom rămâne uniți și hotărâți până la ultimul meci al campionatului. Mulțumim fanilor care ne susțin și care au făcut călătoria la Madrid. Aici e Parisul!”, a scris Mbappe pe Instagram, în limba franceză.

Real Madrid face orice ca să-l semneze pe Mbappe

La partida din optimile Champions League au asistat și părinții francezului, care au beneficiat de invitații din partea clubului „blanco”.

Gestul a servit drept o nouă dovadă de afecțiune și de respect a clubului „blanco” față de Kylian Mbappe. Francezului îi expiră contractul cu PSG în vară, iar Real Madrid îl așteaptă cu brațele deschise.

PSG încearcă cu disperare să-l convingă să semneze un nou contract, dar Mbappe a refuzat orice propunere din partea Parisului. Visul său este acela de a juca la Real Madrid. A vrut să o facă începând de vara trecută, dar PSG nu l-a lăsat. În vară, parizienii nu mai pot interveni.

Mbappe, cele mai tari goluri ale sezonului 2021/22:

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.