Liga 1

Andrei Prepeliță, furios pe un jucător după eșecul cu Craiova: „Nu ai cum să faci așa ceva. Nu tolerez!”

+13 Foto
Andrei Prepeliță Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 March 2022

CSU Craiova s-a impus categoric în primul meci din play-off, scor 3-0 împotriva celor de la FC Argeș. Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor a analizat eșecul echipei sale și l-a criticat dur pe Iasmin Latovlevici pentru cartonașul roșu primit.

Când pierzi cu 3-0 nu e tocmai confortabil. Am vorbit înainte de meci cu ei. Le-am zis că ăsta e play-off-ul, ne-am dorit să ajungem aici să înfruntăm doar echipe bune ale campionatului. Asta s-a întâmplat și astăzi. Îmi pare rău pentru că la un moment dat în repriza a doua am echilibrat jocul și ne dădea speranțe dacă rămâneam 11 contra 11. 

Azi ne-au lipsit 3 jucători care sunt de bază pentru noi, am încercat să jucăm, am schimbat sistemul după 20 de minute, am arătat mai bine. În repriza a doua am zis „păcat”, că până la urmă se putea întâmpla orice la 1-0. Am jucat luni seară, am ajuns la 5:00 dimineața la Pitești, probabil unii dintre ei au mai sărbătorit. 

A venit meciul repede, le-am zis înainte de meci că trebuie să ne resetăm, să ne fixăm un alt obiectiv, acela de a menține pe acest loc 4 și, dacă nu suntem la fel de uniți și determinați, nu avem cum să ne batem cu echipele din play-off”, a declarat Prepeliță la Look Sport.

Andrei Prepeliță l-a pus la zid pe Iasmin Latovlevici: „Suntem prieteni, dar nu tolerez!”

Andrei Prepeliță l-a criticat dur pe Iasmin Latovlevici, după ce fundașul stânga al piteștenilor a văzut două cartonașe galbene într-un minut și a fost eliminat în finalul meciului.

La primul galben, apărătorul piteștenilor a intrat într-un conflict cu asistentul Ovidiu Artene, din Vaslui, cel care îi semnalase faultul la Gustavo centralului Kovacs. După un minut, Lato l-a faultat tot pe Gustavo, în aceeași zonă a terenului, și a fost eliminat. Era 1-0 pentru CSU Craiova, în minutul 71.

Normal că sunt supărat pe el. Sunt supărat pe situația care a fost. Nu ai cum la nivelul ăsta, la experiența lui să faci gesturile alea, mai ales unul după celălalt. Am fost și eu fotbalist, dacă aveam pe cineva «îi luam numărul». 

Dar nu imediat, după 5 minute, îl așteptai. Nu înțeleg, la experiența lui... Probabil va analiza mai bine conducerea, astfel de gesturi nu le tolerez, mă știe, chiar dacă suntem prieteni, am fost colegi, nu accept așa ceva”, a mai spus Prepeliță.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.