Liga 1

Latovlevici, îmbrânceli pe teren cu asistentul care lucrează la o închisoare. MM a comentat amuzat: „Am văzut perspective, de ce să mint”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 March 2022

Fundașul lui FC Argeș, Iasmin Latovlevici, a văzut cartonașul roșu după 2 galbene încasate într-un minut cu CSU Craiova.

La primul galben, apărătorul piteștenilor a intrat într-un conflict cu asistentul Ovidiu Artene, din Vaslui, cel care îi semnalase faultul la Gustavo centralului Kovacs.

După un minut, Lato l-a faultat tot pe Gustavo, în aceeași zonă a terenului, și a fost eliminat. Era 1-0 pentru CSU Craiova, în minutul 71, iar meciul s-a încheiat 3-0.

„Nu e niciodată fault. Pleacă totul de la o greșeală de arbitraj, iar efectul îl vedem. Artene semnalizează. E un skandenberg în aer după aceea. Am văzut așa ceva la Mudura (n.r. legat de conflictul cu Ionel Ganea), dar el, săracul, a fost dominat la toate capitolele (râde). Aici am văzut perspective și la Artene, de ce să mint”, a comentat amuzat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

„Intervine deformația profesională a lui Artene, e ofițer responsabil cu pregătirea fizică a băieților aflați la închisoare”, a completat comentatorul Emil Grădinescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.