Liga 1

Mihai Rotaru, laude la adresa unui internațional: „Unul dintre cei mai buni jucători români!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 martie 2022

Alexandru Cicâldău (24 de ani) a jucat pe Camp Nou, în fața celor de la Barcelona, în remiza bifată de Galatasaray, scor 0-0, în prima manșă a optimilor de finală din Europa League. 

Fostul jucător al Universității Craiova a prins ultimele minute ale confruntării și, potrivit cotidianului spaniol AS, un scouter al lui Atletico Madrid a venit să îl vadă la lucru, în vederea unui viitor transfer.

Mihai Rotaru, impresionat de Cicâldău

Cicâldău a evoluat din minutul 79 contra celor de la Barcelona, iar fostul său patron de la Craiova, Mihai Rotaru, a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa. 

„O să vorbesc cu Cicâldău să-mi spună cum a fost (n.r. la meciul cu FC Barcelona). Este un jucător extraordinar, este unul dintre cei mai mari jucători români. Este un jucător box-to-box complet, cu calitate, agresivitate, lucru pe care-l întâlnești foarte rar”, a declarat Mihai Rotaru, la Pro X.

Format la Academia lui Hagi, Cicâldău a făcut pasul de la FC Viitorul la Universitatea Craiova, acolo unde a devenit și căpitan, iar în vara anului trecut a fost vândut de formația olteană pentru 6,5 milioane de euro în campionatul Turciei, la Galatasaray.

5goluri a înscris Cicâldău pentru Galatasaray în 32 de apariții

9 milioane de euroeste cota de piață a acestuia, potrivit Transfermarkt

VIDEO Ionuț Chirilă i-a făcut „media” lui Mihai Rotaru: „Așadar, Craiova nu ia titlul nici în noul sezon”

>

Citește alte știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.