Liga 2

Adrian Mihalcea a dus Slobozia în play-off-ul Ligii 2: „Salvarea de la retrogradare a fost mai grea!”

Adrian Mihalcea a dus Slobozia în play-off-ul Ligii 2: „Salvarea de la retrogradare a fost mai grea!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 March 2022

După ce sezonul trecut s-a salvat de la retrogradare în ultima clipă, Adrian Mihalcea a dus acum Unirea Slobozia în play-off-ul ligii secunde.

  • Concordia Chiajna și Unirea Slobozia au obținut biletele pentru play-off azi
  • Batin a deschis scorul la Buzău încă din minutul 4, iar Chiajna lui Ianis Zicu a ținut de rezultat până la final. 
  • Surprinzător, Unirea Slobozia, antrenată de Adi Mihalcea, a prins ultimul tren de play-off, după victoria cu Ripensia Timișoara, prin reușita lui Bolohan din minutul 29. 
  • Csikszereda a remizat acasă cu FC Brașov, ratând mâna ei prezența în primele 6, după ce a fost egalată înainte de pauză.

„Obiectivul nostru e un loc de baraj. Valoarea e mult mai mare din partea celor 3 echipe - Petrolul, Hermannstadt și U Cluj. Promovarea noastră a fost accederea în play-off. Noi depindeam de toate rezultatele posibile, care s-au aliniat. Csikszereda o echipă foarte puternică, n-a reușit să câștige, la Buzău era care pe care. Cele două rezultate au fost în favoarea noastră.

Noi cele 9 meciuri le-am câștigat la zero în acest sezon. Momentul mult mai important a fost acest egal al Csikszeredei pentru noi, s-ar fi ruinat totul altfel.

Acum avem 10 meciuri fără presiune, în care jucătorii pot crește mai mult decât au făcut-o până acum.

Salvarea de la retrogradare sezonul trecut a fost mai grea decât acest play-off Teribil! Indiscutabil mai dificil atunci”, a declarat Mihalcea la emisiunea Liga DigiSport.

E păcat pentru munca depusă. Ne-am pripit, ne-am pierdut luciditatea. Azi am intrat prea timorați, fricoși, nerăbdători și ne-a costat. Dezamăgire foarte mare. Nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe. 

Trebuie să ne maturizăm, să fim foarte echilibrați. Au fost momente când nu am fost, din păcate s-a văzut pe teren. Vom avea mâine o ședință, după aceea vă pot spune mai multe

Valentin Suciu, antrenor Csikszereda, la Telekom Sport

Valentin Suciu, antrenor Csikszereda
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.