Stranieri

Vlad Chiricheș, apreciat în presa italiană, deși a fost schimbat la pauză în ultimul meci al lui Sassuolo: „Nu a jucat rău”

Vlad Chiricheș/ foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 martie 2022

Vlad Chiricheș (32 de ani), fundașul central român, a fost titular în partida dintre Sassuolo și Salernitana, scor 2-2, într-un meci din etapa #29 din Serie A. Radu Drăgușin, fundașul Salernitanei, a fost rezervă neutilizată la această partidă.

Chiricheș a fost schimbat la pauză cu Tressoldi, când echipa sa conducea cu scorul de 2-1. Prestația lui Vlad a fost apreciată de jurnaliștii italieni, deși a jucat doar 45 de minute.

Chiricheș, apreciat de presa italiană

„Împreună cu celălalt fundaș central, Chiricheș a avut sarcina de a le ține piept lui Djuric și Bonazzoli. Nu a jucat rău, deși a fost schimbat la pauză”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.com despre Chiricheș, căruia i-au acordat nota 6.

Salernitana, echipa lui Drăgușin a deschis scorul în meciul cu Sassuolo, prin Bonazzoli (8). Echipa lui Chiricheș a egalat prin Scamacca (20), apoi a trecut în avantaj cu golul lui Traore, după o jumătate de oră de joc. Salernitana a egalat pe final, prin uriașul Djuric (81).

După această remiză, Sassuolo rămâne la mijlocul clasamentului, pe locul 10, cu 40 de puncte. Salernitana este în continuare pe poziția 20 în Serie A, cu doar 16 puncte acumulate în 27 de meciuri jucate. Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, este prima deasupra liniei, cu 25 de puncte în 29 de etape.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.