Liga 1

Ciobotariu „amenință” rivalele din play-off: „Suntem o gașcă nebună, vrem să le arătăm că merităm să fim aici”

CFR Cluj a învins-o cu 3-1 pe FC Voluntari în prima rundă din play-off. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a tras concluziile la finalul întâlnirii din Gruia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 martie 2022

CFR Cluj a învins-o cu 3-1 pe FC Voluntari în prima rundă din play-off. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a tras concluziile la finalul întâlnirii din Gruia.

„Am făcut o primă repriză foarte bună, dar n-am finalizat toate ocaziile pe care le-am avut. Nu e ușor să revii de la 0-1 pe terenul lui CFR. Suntem dezamăgiți de rezultat, pentru că puteam mai mult. E clar că victoria lor e meritată însă, ne-au marcat 3 goluri. 

A fost primul joc din play-off, acum ne vom regrupa. Avem un meci dificil cu Universitatea Craiova acasă, ne dorim să jucăm bine și să eliminăm greșelile pe care le-am făcut azi. 

La CFR, dacă vrei să iei punct sau puncte, trebuie să faci cât mai puține greșeli. Astăzi am făcut destule și ne-a costat. E clar că ei sunt mai valoroși decât noi, dar îmi felicit băieții pentru atitudine”, a spus Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari: „Suntem o gașcă nebună”

Totodată, Ciobi își pune în gardă rivalele din play-off: „Suntem o gașcă nebună, suntem un grup unit, frumos. Vrem să arătăm tuturor că nu întâmplător am ajuns aici. Încercăm să fim o nucă tare, să jucăm un fotbal bun, să arătăm că merităm să fim în play-off”.

Alte reacții după CFR Cluj - FC Voluntari 3-1:

Am început greu meciul, nu ne-am creat ocazii, dar ne-am revenit în repriza secundă și am schimbat jocul. 

- Claudiu Petrila, mijlocaș CFR Cluj 

E greu să vezi partea plină a paharului după un eșec. Ăsta e fotbalul, acum ne pregătim pentru următorul meci. Am meritat din plin acest play-off, am jucat bine pe parcursul sezonului. Vom încerca să punem probleme tuturor. 

- Vadim Rață, mijlocaș FC Voluntari

Cum stau CFR Cluj și FC Voluntari în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.