Liga 1

Dan Petrescu, elogii pentru un jucător: „Cu el în echipă, e posibil orice” + Ce spune despre avansul față de FCSB

Dan Petrescu / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 martie 2022

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a ținut să-l laude pe Ciprian Deac, autor al unui supergol în victoria cu CFR Cluj, scor 3-1.

Reticent, de obicei, în a-și lăuda jucătorii, Dan Petrescu a făcut o excepție, ridicându-l în slăvi pe Ciprian Deac pentru execuția care i-a adus campioanei prima victorie din play-off.

Dan Petrescu: „Cu Deac în echipă, e posibil orice”

„Un meci e câștigat de toată echipa. FC Voluntari a arătat bine, ca întotdeauna. Ne-au surprins în prima repriză pe niște contraatacuri foarte rapide. 

Am făcut o gafă mare, prin Susic, dar reacția noastră a fost extraordinară. Nu e ușor să dai gol după ce ești egalat. Dar dacă-l ai în echipă pe Deac, e posibil orice! La 1-1, s-ar fi putut întâmpla orice. Dacă nu dădea gol Deac, cine știe ce s-ar fi putut întâmpla.

Cred că e o victorie meritată. Oricum, vor fi grele toate meciurile noastre din play-off”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

Am căzut puțin după golul lor, mi-am spus că doar o execuție spectaculoasă ne putea salva. Ceea ce s-a și întâmplat. Sincer, eu n-am mai crezut, la 1-1, că putem să câștigăm.

- Ciprian Deac, CFR Cluj

Dan Petrescu, după ce s-a distanțat la 10 puncte de FCSB: „Nu e deloc o diferență mare”

CFR Cluj are 10 puncte avans față de FCSB, roș-albaștrii având un meci în minus. Întrebat despre șansele la titlu, Dan Petrescu a răspuns în stilu-i caracteristic: 

„Nu e nicio diferență mare (n.r - de puncte)! Dacă FCSB și Craiova câștigă toate meciurile, nu știm ce se va întâmpla! Iar ele pot să câștige toate meciurile, au echipe foarte bune”, a spus„ Bursucul”. 

VIDEO Acționarul lui CFR Cluj dezminte zvonurile: „S-au plătit salariile!”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.