Liga 1

Dinamo speră la un rezultat bun cu Rapid » Detaliul care le dă speranțe „câinilor”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 martie 2022

Rapid și Dinamo se vor întâlni azi în derby-ul primei etape din play-out, meci care consemnează revenirea lui Dusan Uhrin pe banca formației roș-albe.

Deși nu se află într-o situație bună în clasament, fiind pe loc de baraj, Dinamo speră azi într-un rezultat pozitiv, principalul atuu fiind antrenorul ceh.

Dusan Uhrin are doar o înfrângere cu Rapid

Uhrin jr a întâlnit-o de 6 ori pe Rapid în cariera sa de antrenor, de 5 ori în Liga 1 și o dată în Cupa UEFA. Are un palmares pozitiv, două victorii, 3 remize și doar un eșec, deși formațiile sale au pornit mai mereu cu șansa a doua în fața giuleștenilor.

Ultimul meci contra giuleștenilor a avut loc în aprilie 2011, când Poli Timișoara a fost învinsă de Rapid, scor 2-3.

„Cred că primul meci contra Rapidului a fost 1-1, pe stadionul Rapid. A fost un meci bun. Marian Iancu a fost la meci, iar după acceea am mers la Timișoara”, a declarat Uhrin despre prima întâlnire cu formația alb-vișinie, iar ulterior a prefațat meciul de azi: „Nu știu dacă există vreo favorită mâine, poate Rapid, pentru că e în fața noastră. Vom vedea ce va fi. Noi avem probleme cu accidentările”.

Le spun fanilor că voi face tot ce ține de mine pentru a salva Dinamo. Dată trecută eram aproape de retrogradare, am fost pe loc de baraj, dar am scăpat și am salvat clubul. Acum e la fel. Toată lumea spune că vom merge la baraj, dar sper să ne salvăm direct. Și la baraj va fi greu, vom juca împotriva unei echipe puternice din Liga 2. Am nevoie de timp pentru a îmbunătăți echipa, dar nu am timp. Trebuie să fac tot ce pot în scurt timp. Le transmit fanilor că voi da totul pentru a salva echipa. Trebuie să îmbunătățim multe aspecte. Nu marcăm mult, primim multe goluri. Avem de lucru, sunt probleme
- Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

VIDEO Dusan Uhrin Jr: „De fiecare dată când revin la Dinamo există probleme”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.