Liga 1

Căpitanul Craiovei, pus la zid în direct: „E la naţională doar pentru că nu avem opţiuni”

Nicușor Bancu // FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 martie 2022

Nicușor Bancu (29 de ani), căpitanul oltenilor, este om de bază la Craiova, dar și în angrenajul echipei naționale. 

Cu 21 de selecții la prima reprezentativă, acesta este momentan principala soluție pentru flancul stâng, dar și așa, evoluțiile sale din ultima perioadă nu au fost tocmai convingătoare.

Nicușor Bancu, luat în vizor de doi foști internaționali

Fundașul stânga al Craiovei a fost aspru criticat de doi foști internaționali români, după evoluțiile neconcludente avute în ultima perioadă. 

George Galamaz și Lucian Goian consideră că jucătorul originar din Olt este convocat la națională pentru că pe postul de fundaș stânga nu există soluții.

George Galamaz a analizat prestația fundașului Craiovei și este de părere că Bancu nu mai este dispus la efort, așa cum era în trecut, fiind mult mai puțin implicat în jocul echipei sale.

„Pare că nu mai e dispus la efort, nu mai e implicat la fiecare fază. E căpitanul echipei, nu cred că e vorba de motivaţie. E jucător de naţională până la urmă. Trebuie să îţi păstrezi nivelul tău, poate chiar să îl creşti. Nu cred că trebuie să îţi spună antrenorul ceva să te motiveze. În meciul cu FC Argeş şi-a făcut datoria”, a declarat George Galamaz, pentru Looksport.

Goian, despre Bancu: „E de naţională, doar pentru că nu avem opţiuni”

La rândul lui, Lucian Goian a continuat criticile la adresa fundașului stânga, declarând că acesta intră în planurile selecționerului doar pentru că nu există alte variante, postul său fiind unul fără concurență. 

„E de naţională, doar pentru că nu avem opţiuni. Latovlevici, Camora și Bancu sunt opţiunile pentru naţională. E o lipsă de fundaşi stânga la naţională. Dacă aş fi antrenorul naţionalei, nu aş dormi noaptea ca să mă gândesc pe cine iau pe postul de fundaş stânga”, a adăugat Goian. 

4 meciuria bifat Bancu ca titular pe postul de fundaș stânga în preliminariile CM 2022. Rădoi a mai apelat la Camora (3 meciuri) și Toșca (3 meciuri)

1,9 milioane de euroeste cota de piață a lui Bancu, potrivit Transfermarkt

VIDEO CSU CRAIOVA. Adrian Porumboiu, ironii la adresa lui Nicușor Bancu: „Uneori reacționează invers!”

>

Citește alte știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.