Liga 1

Cum vede Gigi Becali lupta cu CFR Cluj: „Avem 0% șanse la titlu sau 100%! E foarte simplu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 martie 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, încă nu și-a luat gândul de la titlu și explică de ce depinde lupta cu CFR Cluj.

După prima etapă din play-off, campioana CFR are 10 puncte avans și un meci în plus, dar Gigi Becali speră la un ajutor de la Divinitate.

Cum vede Gigi Becali lupta cu CFR Cluj pentru titlu în Liga 1

„E foarte simplu. Avem 0% şanse la titlu sau 100% şanse. Dacă Dumnezeu vrea să câştigăm titlul, îl câştigăm. Dacă nu, nu. De asta spun zero sau 100% pentru că ei au un avans foarte mare. Ce şanse să mai avem?

Dacă vrea Dumnezeu, câştigăm. În mod normal nu avem şanse, v-am zis. Dar dacă începe CFR Cluj să se împiedice şi pierde puncte… De aia zic că noi o să câştigăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali: „Eu sunt convins că dacă Șumi venea atunci la mine noi eram campioni”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a comentat declarațiile lui Marius Șumudică, în care tehnicianul dezvăluia că regretă că nu a acceptat oferta roș-albaștrilor din vară, de a deveni antrenorul echipei.

„Așa este, Șumi m-a sunat. Îmi pare bine că v-a zis aceste lucruri, iar eu să știți că nu mai sunt supărat pe el. Mi-am dat seama că Șumi este un om bun, iar el m-a refuzat pe mine pentru Rapid. Și uitați că Rapid i-a întors spatele. Viața merge înainte, iar noi doi rămânem prieteni.  

Îi voi ajuta familia ori de câte ori ei vor apela la mine. Eu sunt convins că dacă Șumi venea atunci la mine, noi eram campioni, dar asta este. Șumudică a gândit atunci cu inima și a refuzat oferta, deși bătusem palma, iar Argăseală le trimisese actele”, a declarat Gigi Becali potrivit Prosport.

VIDEO Edward Iordănescu, despre situația portarilor de la echipa națională: „Am avut discuții cu Tătărușanu”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.