Stranieri

Iureș în Turcia! Galatasaray a cerut amânarea derby-ului cu Beșiktaș: „Vreți haos?!”

Galatasaray a vrut să amâne derby-ul cu Beșiktaș, programat luni, de la ora 19:00, la Istanbul. Rivala nu vrea să audă de acest scenariu!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 March 2022

Galatasaray a vrut să amâne derby-ul cu Beșiktaș, programat luni, de la ora 19:00, la Istanbul. Rivala nu vrea să audă de acest scenariu!

Galata a cerut Federației de Fotbal din Turcia reprogramarea partidei cu Beșiktaș din cauza ninsorilor abundente din Istanbul. 

Galatasaray, blocată la Izmir înaintea derby-ului cu Beșiktaș

Echipa lui Cicâldău&Moruțan se află acum la Izmir, acolo unde a aterizat după meciul de joi cu Barcelona din „optimile” Europa League (0-0 în manșa tur). 

Formația antrenată de Domenec Torrent n-a putut să călătorească direct la Istanbul din pricina condițiilor meteorologice.

Beșiktaș nu vrea să audă de amânare

„Regulile de amânare sunt clare. Dacă nu se respectă și amânăm meciuri degeaba, atunci creăm haos și devine un precedent periculos. Trebuiau să-și ia măsuri de precauție!”, a răspuns Beșiktaș printr-un comunicat oficial.

Astfel, Galatasaray, după două zile petrecute la Izmir, vrea să aterizeze astăzi la Istanbul, în jurul orei 17:30, dacă vremea o va permite.

Galatasaray a efectuat în această dimineață un antrenament la Izmir:

La ora partidei, se anunță 1 grad celsius, dar fără ninsoare. Beșiktaș ocupă locul 8 în SuperLigă, cu 10 puncte mai mult decât Galatasaray, poziția a 13-a.

2-1 pentru Beșiktașs-a încheiat derby-ul din tur

VIDEO. Marin Barbu, despre posibila plecare a lui Cicâldău la Sampdoria: „S-ar putea să fie pe placul lui”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.