Liga 2

Suspiciuni în Liga 2, după etapa decisivă pentru play-off: „Dedesubturi care colcăie în fotbalul românesc”

Președintele celor de la Miercurea Ciuc, Zoltan Szondi, o acuză pe FC Brașov: „Nu aveau bani de apă, dar au stat la hotel de 4 stele!” // foto: sport.szekelyhon.ro

Articol de Ionel Luţan  —  duminică, 13 martie 2022

Președintele celor de la Miercurea Ciuc, Zoltan Szondi, o acuză pe FC Brașov: „Nu aveau bani de apă, dar au stat la hotel de 4 stele!”. Sunt suspiciuni la Csikszereda după meciul solid făcut de brașoveni!

Csikszereda Miercurea Ciuc a terminat doar la egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu FC Brașov, irosind șansa de a pătrunde în play-off-ul campionatului de eșalon secund. 

Brașovenii au ținut piept cu brio unei echipe gazdă care avea toate argumentele pentru a forța victoria. Angajamentul formației antrenate de Călin Moldovan a trezit suspiciuni la Miercurea Ciuc. 

Suspiciuni după Csikszereda - FC Brașov 1-1: „Parcă ei nu aveau bani”

Nu vreau să mă refer prea mult la dedesubturile care colcăie în fotbalul românesc. Am desconsiderat adversarul, iar urmarea s-a văzut. M-am intersectat cu delegația brașoveană înaintea partidei. Era una foarte numeroasă și cazată la un hotel de patru stele la Miercurea Ciuc. 

Aceeași echipă care acum două săptămâni spunea că nu are bani nici de apă a schimbat radical situația în câteva zile. Brașovenii au jucat de parcă intrau în Champions League, dar noi am eșuat pe mâna noastră. Am ieșit din zona primelor șase locuri și ne-am indepărtat, pe rând, dar sigur, de toate obiectivele asumate de noi la startul campionatului. Vom avea o ședință de analiză, la obiect, și vom decide ce vom face mai departe. Aveam toate argumentele pentru a merge în play-off”, a spus, la Metropola TV, președintele ciucanilor, Zoltan Szondi.

Mihalcea, antrenor Slobozia: „Ne gândim la baraj”

Unirea Slobozia a prins un loc de play-off depășind toate așteptările la nivelul eșalonului secund după încheierea sezonului regulat. 

„Bucuria este imensă și meritată. Nu ne gândeam, clar, la acest statut. Dar, acum, dacă am ajuns în play-off, ne gândim la câștigarea unui loc de baraj. 

Steaua nu are drept de promovare așa că ne putem propune mai mult, un loc patru în ierarhia finală. Nu ne-am gândit nicio clipă la o primă de prezență în play-off. Este un bonus pentru noi, ne gândeam la play-off doar pentru sezonul următor. 

Dar, acum, dacă vine vreun binevoitor cu bani pentru o primă pentru acești jucători minunați, este așteptat. Nu vom fi doar o prezență pasageră în play-off, asigur pe toată lumea de acest lucru”, a precizat și Mihalcea la Metropola TV.

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.