Liga 2

Gafe colosale în Liga 2! » Fotbaliștii lui Poli Iași au vrut să afișeze un mesaj împotriva războiului, dar s-au făcut de râs: „Oale crude”

În loc de „Stop war”, jucătorii lui Poli Iași au afișat mesajul „Raw pots”

Articol de Ovidiu Minea  —  duminică, 13 martie 2022

Poli Iași a fost sursa unor gafe impardonabile în ultimele zile, șifonând o dată-n plus imaginea unui club care e departe de vremurile sale de glorie. 

Vineri, vicepreședintele clubului ieșean, Dan Cojocaru, a apărut îmbrăcat într-un trening al unei alte echipe, Manchester City, în fotografia postată pe pagina de Facebook a lui Poli alături de știrea achiziționării mijlocașului John Kamara. 

În dreapta, vicepreședintele clubului ieșean, Dan Cojocaru, îmbrăcat într-un trening cu sigla lui Manchester City // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Gafe în lanț la Poli Iași: fanii au „taxat” conducerea

Episodul a fost taxat dur de fanii Politehnicii, care au luat „cu asalt” secțiunea de comentarii. Iată câteva dintre reacțiile acestora:

  • „Cine vă învață să prezentați cu treningul altei echipe???!!! Aa... nu se pune, că este de afară!!!” 
  • „Treningul cu Poli Iași era la spălat sau ce e cu acea costumație la domnul Cojocaru? Parcă e condamnat la mediocritate clubul ăsta...” 
  • „Cât amatorism într-o imagine! Se pare că în Iași lumea se joacă de-a fotbalul și fraierii înghit” 
  • „Vine la semnarea unui jucător al clubului pe care îl reprezintă cu trening de la o altă echipă (nu contează care ar fi aia). Cam atât poate acest individ obscur”

Susținătorii Politehnicii s-au arătat indignați și de faptul că declarațiile primarului Iașului, Mihai Chirica, date după meciul de sâmbătă, cu Astra Giurgiu, au fost difuzate de club într-un calup, alături de cele ale eroului partidei, Mihail Plohotniuk și cele ale antrenorului Costel Enache.

Gafă incredibilă la Poli Iași. În ce s-a transformat îndemnul „Stop War”

Înainte de disputa de sâmbătă cu Astra, scor final 3-1, Poli a mai bifat un moment jenant. Jucătorii s-au așezat greșit, astfel încât dispunerea literelor pe tricourile lor a făcut ca mesajul contra războiului din Ucraina să fie scris de la dreapta la stânga! În loc de îndemnul „Stop war” (în traducere, „Opriți războiul”), mesajul care s-a putut citit a fost „Raw pots”, care s-ar traduce în „Oale crude”.  

În loc de „Stop war”, jucătorii lui Poli Iași au afișat mesajul „Raw pots”

Mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.