Formula 1

Duelul continuă și în 2022! Max Verstappen i-a dat rapid replica lui Hamilton

Max Verstappen // Foto: Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 March 2022

Max Verstappen (24 de ani) a fost amuzat de afirmația lui Lewis Hamilton (37 de ani), care susține că Mercedes nu se poate lupta pentru victorii în startul sezonului 2022 din Formula 1. Olandezul i-a oferit o replică septuplului campion mondial.

Declarația britanicului a venit după ce Mercedes nu a strălucit în sesiunea de teste din Bahrain, unde va avea loc și primul grand-prix al sezonului. În replică, Max Verstappen a declarat că ar putea fi doar o strategie a lui Hamilton și că nu l-ar surprinde ca Mercedes să aibă performanțe foarte bune în cursa programată pe 20 martie. 

Max Verstappen, replică pentru Lewis Hamilton

„Întotdeauna este așa. Dacă cineva se descurcă bine sau e vorba de o echipă de la care toată lumea se așteaptă să fie la un nivel bun, mereu o să zică: «Oh, nu, cu siguranță nu suntem favoriți». Și apoi, o săptămână mai târziu, când lucrurile merg bine, dintr-o dată devine: «Oh, nu, am schimbat totul într-o săptămână. Nemaivăzut, o muncă incredibilă. Mulțumim tuturor oamenilor din fabrică!»”, a declarat Verstappen, potrivit Daily Mail.

Varianta olandezului este susținută și de pilotul Ferrari Carlos Sainz. „Tipic Mercedes, tipic George (n.r. Russell), îi entuziasmează pe ceilalți și apoi vin la prima cursă și aruncă în aer concurența. Dacă ar fi primul an în care fac asta poate i-aș crede, dar o fac de cinci sau șase ani și ne surprind mereu în prima cursă”, a declarat Sainz.

Citește și alte știri din Formula 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.