Stranieri

Meciul lui Hanca, Ghiță și Rîpă, întrerupt de ultrași » Ex-dinamovistul, decisiv la reușita lui Rivaldinho, spre bucuria soției

+45 Foto
Andreea Hanca / Captură Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 martie 2022

Cracovia - Pogon Szczecin, duel din prima ligă a Poloniei, a provocat un conflict de amploare între ultrașii celor două echipe. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, gazdele reușind să înscrie prin Rivaldinho, din pasa lui Sergiu Hanca.

Meciul a fost întrerupt în minutul 75 din cauza unor incidente între taberele de suporteri. Ultrașii gazdelor au rupt gardul care-i proteja pe fanii oaspeților și a fost nevoie de intervenția poliției pentru calmarea spiritelor.

La reluare, jocul s-a aprins în prelungiri. Oaspeții au deschis scorul (90+2), dar Cracovia a egalat, trei minute mai târziu: a înscris Rivaldinho (de-abia intrat), la assistul lui Sergiu Hanca. Moment în care Andreea, soția lui Hanca, s-a dezlănțuit în tribună, camerele televiziunii ce transmitea partida fiind îndreptate către ea.

Hanca, Ghiță și Râpă, integraliști la Cracovia 

Sergiu Hanca, Virgil Ghiță și Cornel Râpă au fost integraliști pentru Cracovia, în egalul cu Pogon Szczecin, scor 1-1, din etapa #25 a campionatului Poloniei. Hanca a fost căpitan, iar Ghiță a jucat primul meci pentru Cracovia în fața propriilor spectatori, după transferul de la Farul Constanța

Sergiu Hanca a reușit o pasă decisivă pentru Cracovia, care a egalat în minutul 90+5. Marcatorul a fost Rivaldinho, fostul fotbalist de la Dinamo și Viitorul (actuala Farul). Echipa celor 3 români a urcat pe locul 9 în campionatul Poloniei, cu 32 de puncte după 25 de meciuri jucate.

VIDEO Andreea Hanca, mereu activă la meciurile soțului său

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.