Liga 1

Șumudică n-a avut milă de Dinamo: „Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă”

+27 Foto
Dinamo - Rapid / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 March 2022

RAPID - DINAMO 3-1. Marius Șumudică (50 de ani), tehnicianul devenit începând de azi analist TV Digi Sport, e profund dezamăgit de atitudinea fotbaliștilor de la Dinamo, învinși clar de Rapid în derby-ul de la Mioveni, scor 1-3.

„Am văzut o a doua repriză fără faze clare de gol. S-a văzut că ambele echipe suferă din punct de vedere al calității ofensive. 

Mă uitam la Dinamo...Să n-ai un pic de atitudine, să nu-ți dorești să reușești ceva? Sau poate că nu-ți dorești! Nici măcar să nu poți să ajungi acolo? Mă așteptam la mai mult de la Dinamo. 

Au fost niște greșeli impardonabile în prima repriză. Eu n-am văzut Dinamo atât de slabă. Modești din toate punctele de vedere. Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă”, a declarat Șumidică, la Digi Sport. 

Șumudică n-a nimerit-o la Rapid - Dinamo, în prima lui seară ca analist TV: „Am căzut în capcană”

Înainte de startul partidei, Marius Șumudică paria pe un meci închis, cu goluri puține, însă după 11 minute din derby se marcaseră deja 3 goluri!

La pauză, Șumudică a revenit asupra analizei sale: a recunoscut că s-a grăbit atunci când a anticipat un meci cu puține goluri: „Am căzut în capcană, am crezut că vor fi goluri puține. Să mă ierte Dumnezeu, nu știu cum a luat Dinamo acele goluri. Portarul putea s-o respingă cu capul. A șutat Bălan de la 30 de metri, nu înțeleg ce a făcut Figuieredo. Am nimerit cu fundașii centrali ai lui Dinamo, dar n-am nimerit-o în ceea ce privește golurile”

Șumudică n-a nimerit nici pronosticul dat în ceea ce-l privește pe Adrian Bălan. Atacantul despre care Șumi spunea înainte de meci că „nu e în formă”a înscris golul de 3-1, dintr-o lovitură liberă executată înșelător de la distanță.

FOTO Imagini spectaculoase din derby-ul Rapid - Dinamo 3-1

+27 Foto
Rapid - Dinamo // foto: Cristi Preda - GSP

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.