Liga 1

Alex Ioniță II a deschis scorul cu Dinamo și a dezvăluit la final ce i-a cerut Mutu înaintea meciului

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 March 2022

La Mioveni, în prima etapă din play-out, Rapid a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, într-un derby fără spectatori. Alexandru Ioniță II a deschis scorul pentru giuleșteni.

Victoria cu Dinamo, motiv de optimism pentru Ioniță. „Ne bucurăm că am învins-o pe Dinamo după atâția ani. 14 ani au trecut, nu? Parcă așa am înțeles de la conducere. Pentru mine, e un nou început. Asta mi-am dorit de când am revenit la Rapid. Sunt sigur că o să-mi îndeplinesc obiectivele”, a declarat Ioniță la TV Digi Sport.

Ce le-a cerut Adrian Mutu jucătorilor de la Rapid

Ioniță a dezvăluit că Adrian Mutu le-a cerut înainte de meci să facă pressing, tactică ce a dat roade la golul marcat de el. Extrema giuleștenilor consideră de bun augur numirea „Briliantului” pe banca Rapidului, cu toate că în opinia sa Mihai Iosif a făcut o treabă foarte bună.

Mister ne-a cerut să facem pressing, am fost atent și am reușit să interceptez acea minge. Mă bucur că am reușit să marchez și să câștigăm cele trei puncte. Mutu mi-a spus să mă mișc foarte mult între linii, să atac spațiul liber și să dau de la distanță la poartă. 

Domnul Iosif și-a făcut treaba cu vârf și îndesat, dar atunci când vine un nou antrenor, toată lumea încearcă să arate ceva. Se pare că această schimbare de antrenor a venit bine pentru noi”, a mai spus Ioniță.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.