Stranieri

Contra i-a bulversat pe arabi: și-a luat la șuturi jucătorul de bucurie, după victoria care l-a apropiat de titlu

Cosmin Contra, antrenorul lui Al-Ittihad, a fost protagonistul unui moment de bucurie excesivă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 March 2022

După meciul dintre Al Shabab și Al-Ittihad, scor 0-2, Cosmin Contra (46 de ani), antrenorul echipei învingătoare, a fost protagonistul unui moment de bucurie excesivă, în care și-a bruscat și lovit unul dintre jucători.

În această seară, Al-Ittihad s-a impus la Riad, scor 2-0 cu Al Shabab. Victoria le-a consolidat poziția de lider în Arabia Saudită celor de la Al-Ittihad, care s-au distanțat la 11 puncte de Al-Hilal și de rivala de astăzi, cu 6 etape înainte de finalul sezonului.

Bucurie excesivă din partea lui Cosmin Contra

Faza serii a avut loc imediat după meci. Stoperul saudit Hamdan Al Shammari, în vârstă de 25 de ani, s-a apropiat de antrenorul român, care l-a lovit cu palma peste față într-un gest amical.

Imediat după, „Guriță”, aparent descătușat în culmea bucuriei, a țipat la jucătorul său, l-a bruscat pe acesta, apoi l-a lovit cu șutul în fund în timp ce Al Shammari se îndepărta.

>

Fanii lui Al-Ittihad au „gustat” videoclipul. Acesta a fost distribuit de peste 1.000 de persoane, iar un fanpage cu peste 260.000 de urmăritori a publicat imaginile alături de emoticoane de amuzament și inimi.

„Cine vrea să știe secretul superiorității lui Al-Ittihad se uită la imaginile astea. Există o apropiere între antrenor și jucător”, e una dintre cele mai apreciate opinii din secțiunea de comentarii.

Al-Ittihad a făcut un pas important spre titlu cu victoria din această seară. Echipa lui Contra are 11 puncte peste principala contracandidată la trofeu, Al-Hilal, care are însă două meciuri în minus.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.