Liga 1

MM Stoica îl ia peste picior pe Dan Petrescu: „Voi vorbi cu Rotaru, poate găsim o variantă”

Mihai Stoica // foto: captură YouTube @ Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 martie 2022

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, l-a ironizat din nou pe Dan Petrescu (54), antrenorul lui CFR Cluj.

Plecând de la o declarație făcută de Dan Petrescu după victoria cu FC Voluntari de sâmbătă, 3-1, anume că FCSB și CSU Craiova pot câștiga toate meciurile până la final, Mihai Stoica l-a ironizat pe „Bursuc”.

În glumă, MM a vorbit despre un scenariu imposibil, în care meciurile directe dintre FCSB și CSU Craiova ar fi câștigate de ambele echipe, cu 6 puncte în dreptul fiecăreia.

Mihai Stoica îl ironizează pe Dan Petrescu: „Voi vorbi cu Rotaru”

„Petrescu a spus că FCSB și Craiova pot câștiga toate meciurile. Acum voi vorbi cu Rotaru, poate vom găsi o variantă să câștigăm meciul cu ei și noi, și ei (n.r. - râde). Să încercăm, cumva. Știu eu? Chiar sunt de acord, noi să-i batem cu 1-0, iar ei să ne bată cu 2-0 la acel meci. Să facem 6 puncte și noi, și ei, și să mergem în continuare cu șanse reale, să ne apropiem de CFR Cluj”, a declarat Stoica la Telekom Sport.

El spune că obiectivul lui FCSB este cimentarea poziției secunde: „Titlul e aproape antamat. Pentru noi e mai mult în pericol locul 2 decât e probabil să ajungem să avem șanse reale la titlu. CS Universitatea Craiova joacă foarte bine, a ajuns la un punct în spatele nostru, trebuie să rămânem la 4 în fața lor după etapa asta, pentru că în etapa a 3-a din play-off jucăm «care pe care»”.

A început un nou campionat. Nu mai joci pe un punct jumătate, ci pe 3. Ne gândim să ne consolidăm poziția a doua.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

În acest moment, diferența de puncte între CFR Cluj și FCSB este de 10 puncte, dar ardelenii au jucat un meci în plus.

Declarația lui Dan Petrescu care a provocat reacția lui MM Stoica

Nu e nicio diferență mare (n.r - de puncte)! Dacă FCSB și Craiova câștigă toate meciurile, nu știm ce se va întâmpla! Iar ele pot să câștige toate meciurile, au echipe foarte bune.

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.