Liga 1

Nu le mai dă nicio șansă la salvarea de la retrogradare: „Doar Dumnezeu poate să-i ajute!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 March 2022

La Mioveni, în prima etapă din play-out, Rapid a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, într-un derby fără spectatori. Eric de Oliveira este convins că alb-roșii nu mai pot evita locurile de baraj.

Eric este de părere că Dusan Uhrin va avea o misiune dificilă în a prinde măcar locurile de baraj la felul în care joacă echipa. Acesta acuză managementul clubului de a aduce mulți fotbaliști liberi de contract.

„Mie mi se pare Dinamo foarte deschisă. La primul gol, apărătorii nu strâng deloc. Uhrin are mult de lucrat dacă vrea măcar un loc la baraj. Nu ştii ce motivaţie au ultimele clasate, poate au motivaţia să joace să-i vadă cineva. Sincer, nu cred că Dinamo poate depăşi pe Mioveni. 

E trist să vezi Dinamo în situaţia în care a ajuns, nu doar anul acesta, sunt câţiva ani de când arată rău. Nu ştiu dacă a fost potrivită aducerea atâtor jucători liberi. A fost mai mult vorba de cantitate decât de calitate. Mai sunt opt meciuri, doar Dumnezeu poate să-i ajute!”, a declarat Eric potrivit Look Sport.

Mă uitam la Dinamo...Să n-ai un pic de atitudine, să nu-ți dorești să reușești ceva? Sau poate că nu-ți dorești! Nici măcar să nu poți să ajungi acolo? Mă așteptam la mai mult de la Dinamo. Au fost niște greșeli impardonabile în prima repriză. Eu n-am văzut Dinamo atât de slabă. Modești din toate punctele de vedere. Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă
-Marius Șumudică

VIDEO Rapid - Dinamo 3-1 // Vlad Morar: „Am început prost prima repriză și asta ne-a costat”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.