Liga 1

Notele GSP după derby-ul bucureștean din play-out » Dinamo are 4 „corigenți”!

+27 Foto
Rapid - Dinamo 3-1 // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 martie 2022

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din etapa 1 a play-out-ului, scor 3-1. „Alb-vișiniii” au profitat de fragilitatea defensivei dinamoviste, în special a stoperilor Aloe și Ehmann și a portarului Figueiredo.

Duminică seara, Rapid a obținut prima victorie împotriva lui Dinamo după aproape 14 ani. Un început furtunos al giuleștenilor, cu două goluri în primele 8 minute, au pecetluit soarta partidei.

Golurile 1 și 3 ale rapidiștilor au fost facilitate de nesiguranța jucătorilor din apărarea lui Dinamo. La prima reușită, Ehmann a fost depășit cu ușurință de Alexandru Ioniță. La a treia, Figueiredo a fost păcălit de șutul lui Adrian Bălan, deși acesta a fost pe centrul porții.

Notele GSP după Rapid - Dinamo 3-1 

Ca atare, jucătorii din defensiva lui Dinamo nu puteau evita note mici. Figueiredo a primit 3, cel mai mic calificativ dintre toți jucătorii, în vreme ce stoperii Aloe și Ehmann, dar și „închizătorul” Carp au fost notați cu 4 în Gazeta Sporturilor de astăzi, disponibilă în format digital și la chioșcurile de ziare.

De altfel, un singur jucător dinamovist, atacantul Vlad Morar, a primit o notă mai mare decât 5. Golul marcat i-a asigurat un 6.

În cealaltă tabără nu întâlnim niciun „corigent”. De altfel, nimeni cu notă sub 6. O parte dintre jucători, Horațiu Moldovan, Belu-Iordache, Dragoș Grigore, Alexandru Ioniță, Kait și Adrian Bălan, au primit chiar 7.

Rareș Ilie, elogiat de Dumitru Dragomir după meci, la GSP Live, a fost notat cu 6.

VIDEO » Ce a declarat Adrian Bălan după Rapid - Dinamo 3-1

>

Mai multe știri despre Rapid - Dinamo 3-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.