Liga 1

Previziunea care-l va entuziasma pe Gigi Becali: „Poate face mulți bani cu el, va ajunge în top”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 martie 2022

Fostul portar Benone Dohot (58 de ani) consideră că Ștefan Târnovanu (21) va deveni un produs de export important al celor de la FCSB, cu condiția ca tânărul portar să fie ferit de accidentări.

Ștefan Târnovanu, unul dintre jucătorii momentului de la FCSB, a fost antrenat la Poli Iași de Benone Dohot, fostul antrenor responsabil cu pregătirea portarilor în Copou.

Benone Dohot consideră că Ştefan Târnovanu are calitățile necesare pentru a deveni un portar de top, chiar de echipă națională. „Probabil, Becali va face mulți bani”, spune fostul portar.

Ștefan Târnovanu, jucătorul cu care Gigi Becali va da lovitura?

>

„Dacă nu are continuitate și joacă 3 meciuri pe sezon, Târnovanu va fi cea mai bună rezervă din România. Nu ar fi bine, exact asta i-am spus. Pentru el, ar fi o catastrofă din punct de vedere fotbalistic.

Dacă Dumnezeu îi dă sănătate, va ajunge în top, iar domnul Becali probabil va face mulți bani”, a spus Dohot la GSP Live.

Benone Dohot, despre aspectul la care Ștefan Târnovanu trebuie să lucreze

Trebuie să mai lucreze la mingile trase la firul ierbii. E un portar înalt, are aproape 2 metri, iar poziția lui când primește mingile la firul ierbii este un pic înaltă. Pierde o fracțiune de secundă în momentele astea. În schimb, unde stă bine? Are un psihic extraordinar, i-am zis zilele trecute, când a fost la mine, că trebuie să se pregătească pentru zilele negre, când va greși.

I-am spus: «Acum toată lumea este cu tine, dar va veni ziua când vei greși și atunci trebuie să fii pregătit. Ai grijă să nu te fure valul, e foarte periculos. Cea mai mare greșeală pe care o poți face e să zici acum că ești tare și mare». Încă nu a arătat nimic în fotbal! A arătat doar că poate deveni un mare portar.

El, cu Aioani de la Farul și Popa de la Voluntari probabil vor forma tripleta de portari a naționalei României în viitorul apropiat.

- Benone Dohot 

Ștefan Târnovanu, FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.