Nationala

Situație incredibilă cu mingile trimise de Burleanu cadou votanților din Liga 3 » Nu pot fi folosite la meciuri oficiale: „Sunt bune, dar numai pentru antrenamente!”

Burleanu se îndreaptă cu pași mari spre al treilea mandat în fruntea FRF Foto:GSP

Articol de Remus Răureanu  —  luni, 14 martie 2022

Cluburile care au primit mingile-cadou de la Federație după ce a fost anunțată data alegerilor pentru președinție au întrebat dacă baloanele pot fi folosite și pentru meciuri oficiale. Surpriză: ele nu-s omologate pentru partide, merg doar în pregătire.

Răzvan Burleanu își pregătește campania pentru alegerile viitoare deși el nu are încă vreun contracandidat. Un concurent serios este exclus să apară, fiindcă nu mai e timpul necesar pentru o campanie electorală. Parte din această promovare totuși inutilă este și un cadou despre care Gazeta Sporturilor a scris recent: Federația a trimis mingi pentru „afiliații” din Liga a 3-a. 

Oamenii au mulțumit pentru că primiseră mingile la două zile după ce Comitetul Executiv al Federației stabilise ca alegerile pentru președinție să aibă loc pe 12 aprilie.

Fiecare club a primit 11 mingi Joma, pe care avea de gând să le utilizeze și în jocuri. Drept dovadă, oficialii au întrebat, tot pe grupul de WhatsApp destinat fotbalului mic, dacă mingile pot să fie folosite pentru meciurile oficiale. Iar răspunsul i-a dezumflat :) „Nu, nu sunt omologate pentru meciuri oficiale! Dar le puteți folosi în antrenamente!” a fost replica primită de la FRF.

Discuția de pe grupul de WhatsApp destinat Ligii a 3-a

VIDEO Naționala României are un nou magazin pentru suporteri

>

Citește alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.