Liga 1

Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura

Mezague, primul din rândul dinamoviștilor

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 14 martie 2022

Fundașul central francez Teddy Mezague (31 de ani) a câștigat procesul la TAS împotriva lui Dinamo. Se înscrie la masa credală pentru a recupera suma de 130.000 de euro. 

Teddy Mezague a fost adus la Dinamo în septembrie 2018. A bifat doar 4 apariții înainte să se despartă cu scandal de clubul din „Ștefan cel Mare”. Francezul a acceptat inițial rezilierea, apoi a apelat la instanțe, afirmând că semnătura i-a fost falsificată pe contract. 

Dinamo a pierdut procesul cu Mezague

Inițial, la acea vreme, s-a vorbit că ar fi ajuns la o înțelegere cu Dinamo, pentru suma de 50.000 de euro. Lucrurile au stat altfel. Mezague a apelat la TAS și a câștigat o mică avere, 130.000 de euro. 

„Se va înscrie la masa credală. Dar nu e ca și cum poate executa silit. Dacă-și primește banii? În același procent în care vor primi și ceilalți creditori din grupa în care se află el”, a comentat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Teddy Mezague

În acest moment, Mezague este sub contract cu Eyupspor, divizionară secundă din Turcia. Este coleg acolo cu Bogdan Stancu. Fundașul francez a bifat 25 de apariții în actuala stagiune.

3,75este media notelor GSP ale lui Mezague, cea mai mică din lotul lui Dinamo

VIDEO Fotbalistul din Rapid - Dinamo care l-a „vrăjit” pe Dragomir: „Datorită familiei mele a ajuns la echipă. Nu sunt mulți așa în Europa!”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.