Liga 1

Rusandu a făcut praf FCSB - Farul: a dictat o eliminare penibilă!

+16 Foto
Damien Dussaut (27 de ani) a fost eliminat în minutul 78 al meciului dintre FCSB și Farul, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 March 2022

Damien Dussaut (27 de ani) a fost eliminat în minutul 78 al meciului dintre FCSB și Farul, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni. Decizia „centralului” Lucian Rusandu a fost eronată!

Eliminarea lui Dussaut este una ridicolă. Apărătorul Farului a văzut două cartonașe galbene în aceeași fază, pentru două „infracțiuni” comise la distanță de 10 secunde, într-o zona neutră, la 40-50 de metri de poarta adversă.

Dussaut, eliminat în FCSB - Farul 

Dussaut a fost depășit ușor de Florin Tănase la centrul terenului și a încercat să oprească acțiunea gazdelor printr-o ținere de tricou. Arbitrul Lucian Rusandu a lăsat avantaj, nu a oprit jocul pentru a-i arăta avertismentul cuvenit. 

Apărătorul francez a încercat să revină în dispozitivul defensiv. L-a ajuns din urmă pe Octavian Popescu, dar l-a lovit evident peste picior chiar sub ochii „centralului”. 

Rusandu i-a arătat două cartonașe galbene și l-a eliminat, spre nedumerirea celor de pe gazon. 

La unul dintre cartonașe e acoperit, la primul, când l-a tras pe Tănase. Al doilea e un fault normal, de joc, neglijent. Nu trebuia să dea al doilea galben, ci doar o lovitură directă. Regulamentar, se pot da două galbene în aceeași fază, dar una dintre abateri nu necesita avertisment 
- Florin Chivulete, fost arbitru, la GSP LIVE

Rusandu a avut probleme și la meciul Chindia - FCSB 0-1, în tur: un eliminat de la Chindia și penalty controversat pentru FCSB în ultimul minut.

Clasamentul Ligii 1, după FCSB - Farul

VIDEO Dezvăluiri fabuloase despre Ştefan Târnovanu, ultima „perlă” din curtea celor de la FCSB: „L-am mai prins cu una, cu alta, cu ţigărica”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.